Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ..Λαθρομετανάστης απείλησε αστυνομικό με δυσμενή μετάθεση!!!

 

Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετείχε τη νύχτα της 25ης Ιουλίου σε προσαγωγή τριών Μαροκινών στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλλει σημεία και τέρατα σε ενυπόγραφη αναφορά του προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., προς τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με το έγγραφο, ένας από τους προσαχθέντες που συστήθηκε ως «πρόεδρος των Μαροκινών στην Αθήνα» απείλησε αστυνομικά όργανα ότι «θα τους στείλει στη Σκύρο», επικαλούμενος «άκρες» με....
τον Αλέκο Αλαβάνο.
Στις φοβέρες προς τους αστυνομικούς ο Μαροκινός επικαλέστηκε ως «βύσματά» του τα ονόματα ενος αντιστράτηγου εν ενεργεία αλλά και ενος αποστρατευθέντος αντιστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. , των οποίων τις υπηρεσιακές κάρτες κουνούσε προειδοποιητικά στα χέρια του.
Κατά την αναφορά του αρχιφύλακα  με ημερομηνία 26-7-2011, την επίμαχη νύχτα εκτελούσε υπηρεσία σε κλιμάκιο πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας μαζί με δύο συναδέρφους του. Στις 22.30 επί της οδού Μάγιερ 29 (εξαιρετικά επικίνδυνη ζώνη στο γκέτο της Ομόνοιας) έλεγξαν τρεις αλλοδαπούς: μία γυναίκα και δύο άντρες. Κατά τον έλεγχο η γυναίκα τούς επέδειξε αποφυλακιστήριο και τους εξύβρισε χυδαία, λέγοντάς τους ότι η επίδειξή του σε κοινή θέα την προσβάλλει. Ο τρίτος Μαροκινός, κάτοικος Πλάκας, με ελληνική αστυνομική ταυτότητα, επιτέθηκε προς το πλήρωμα του οχήματος λέγοντας: «Αυτό που κάνετε απαγορεύεται. Δεν ξέρετε με ποιον έχετε μπλέξει και, για να μην περιαυτολογώ, από αύριο θα κάνετε πεζή περιπολία στη Σκύρο». Κατά τη μεταγωγή του στο Τμήμα Ομονοίας, ο Μαροκινός μιλούσε στο τηλέφωνο, έχοντας στα χέρια του τις κάρτες των δύο προαναφερόμενων αντιστράτηγων της ΕΛ.ΑΣ. Ξαφνικά άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα του αξιωματικού Υπηρεσίας. Επαιρναν από το υπασπιστήριο του αττικάρχη μέχρι αυτό του διοικητή της Ομόνοιας. Ο Μαροκινός πρόεδρος απειλούσε θεούς και δαίμονες ότι «θα πάρει τον Αλαβάνο να πάρει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να με τελειώσει από τον χάρτη» αφηγείται ο αρχιφύλακας.
Στο τμήμα έσπευσαν η γνωστή δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ, ενώ «εντός του μισαώρου προσήλθαν άτομα κάτωθεν του τμήματος αγνώστου χώρου». Η κυρία Κούρτοβικ δήλωσε στη «δημοκρατία» ότι η αλλοδαπή κοπέλα προπηλακίστηκε κατά την προσαγωγή της και ότι ο αλλοδαπός φίλος της είναι ο αντιπρόεδρος της μαροκινής κοινότητας που αλληλομηνύθηκε με τον αστυνομικό, ενώ ήδη διεξάγεται προανάκριση για το συμβάν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
http://www.dimokratianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: