Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Εργαζόμενοι της ΔΕΗ απέκλεισαν την Εγνατία

 

Στον εισαγγελέα Βέροιας, για παρακώλυση συγκοινωνίας, οδηγούνται αυτή την ώρα ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του σωματείου Σπάρτακος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) στην Κοζάνη, Γιώργος Αδαμίδης και Κώστας Βασιλειάδης αντίστοιχα, θεωρούμενοι ως οι "κύριοι υπεύθυνοι" της.....
σημερινής κινητοποίησης εργαζομένων της επιχείρησης στα διόδια Πολυμύλου.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ προχώρησαν σήμερα Δευτέρα, για μισή ώρα- από τις 9 το πρωί- σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας οδού, στα διόδια Πολύμυλου, διεκδικώντας εξυγίανση του ασφαλιστικού φορέα της επιχείρησης, έτσι ώστε οι χιλιάδες συμβεβλημένοι με το Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας (ΤΑΥΤΕΚΩ/ΔΕΗ) να αποκτήσουν και πάλι πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
"Ο αγώνας θα σταματήσει μόνον όταν παύσει η αδιαφορία των υπευθύνων και όταν αποδοθούν τα αυτονόητα στους ασφαλισμένους", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου Σπάρτακος, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται να υπάρξει αποχώρηση των εργαζομένων από το σημείο συγκέντρωσής τους, μέχρι να βρεθεί λύση.
Διευκρίνισε δε ότι στόχος δεν είναι η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών και διαβεβαίωσε ότι πρόθεση των εργαζομένων που διαμαρτύρονται δεν είναι να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: