Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!

 


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ -

Αλιάκμων Κρανοχωρίου

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 

Γήπεδο Κωσταραζίου

Έναρξη 15:00

Μετά την επιβλητική νίκη του με 1-5 την περασμένη αγωνιστική στα Λακκώματα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Εμμανουηλίδη ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πάει με άλλο αέρα στον αγώνα της Κυριακής.

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο του τον Αλιάκμων Κρανοχωρίου με μοναδικό στόχο την νίκη. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Τοπαλίδης Λ. και βοηθοί οι κ. Πολυχρονίου Β. και Χριστογούλα Χ.

Ο αντίπαλος του Δικεφάλου είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά στον αγωνιστικό χώρο και έχει έναν δύο παίκτες που χρειάζονται προσοχή. Η ομάδα του Κρανοχωρίου βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 46 γκολ παθητικό, δέχεται 3 γκολ περίπου τον αγώνα και κακή επίθεση με 25 τέρματα, σκοράρει 1 γκολ μέσο όρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 8 γκολ από τα 25 συνολικά τα έβαλε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής όπου υποδέχτηκε στην έδρα του την Αγία Κυριακή και την συνέτριψε με 8-3.

Μετά το σοκ της ήττας από την Ακαδημία Δισπηλιού την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, που στέρησε από τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ την πρώτη θέση της βαθμολογίας, όλοι στον Δικέφαλο του Κωσταραζίου κατάλαβαν πως το να είσαι φαβορί σε έναν αγώνα πρέπει να το αποδεικνύεις στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι στον αγώνα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και τα 90΄λεπτά του αγώνα.

Θα έχουν όπως πάντα την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, που αναμένεται να γεμίσουν τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Κωσταραζίου.

Α ΓΥΡΟΣ

Αλιάκμον Κρανοχωρίου - ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 1-4

Σκόρερ : 0-1 Γιάννης Λάκης, 0-2 Χρήστος Μανόλης, 1-3 Γιάννης Λάκης, 1-4 Γιάννης Δίμτσιος.

Αναρτήθηκε από ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: