Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΤΥΦΩΝΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΑ ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ

 

ΣΑΝ ΤΥΦΩΝΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ

ΤΑ ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ !!!

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ επέστρεψε στις νίκες με το επιβλητικό 1-5.

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε την Κυριακή ο Δικέφαλος του Κωσταραζίου που επικράτησε με 1-5 στο γήπεδο των Λακκωμάτων της τοπικής ομάδας.

Η ομάδα μας ευτύχισε να προηγηθεί στο 2΄μόλις λεπτό, όταν στην πρώτη της επίθεση στον αγώνα ο Χρήστος Μανώλης με ωραία ασίστ έβγαλε τετ α τετ τον Γιάννη Λάκη με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που δεν είχε κανένα πρόβλημα να πλασάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Το γρήγορο γκολ έδωσε ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας που με συνεχή πίεση στο χώρο του κέντρου δεν άφηναν τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ απειλούσαν τακτικά την αντίπαλη εστία.

Το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ήρθε στο 17΄, όταν ο Γιάννης Καραγκούνης έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με ωραία πάσα βρήκε τον Αντώνη Στασινόπουλο στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, που μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

Στο 25΄οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη τους ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, όταν μετά από φάουλ ο επιθετικός τους έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σάκης Παντόπικος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε ωραία την μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ με συνεχή πίεση και ωραίες αλλαγές της μπάλας έσπαγε με ευκολία την άμυνα των Λακκωμάτων δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Όπως την φάση του 34΄, όταν το ωραίο σουτ του Στασινόπουλου απέκρουσε στην γραμμή ο αμυντικός των γηπεδούχων. Και αυτήν στο 45΄, όταν ο Χρήστος Μανώλης μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όμως το πολύ καλό διαγώνιο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με την μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι της εστίας του και στην συνέχεια να πηγαίνει στα πόδια του Λάκη, που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε αλλά την μπάλα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να προηγείτο με 0-2.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έκανε την πρώτη του αλλαγή. Τον Γιάννη Λάκη που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού αντικατέστησε ο Αλέξανδρος Λιάπης.

Η είσοδος του Λιάπη έδωσε μεγαλύτερη κίνηση και γρηγοράδα στην επίθεση του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, που στην αρχή του ημιχρόνου απείλησε με σουτ των Καλόγηρου και Καραγκούνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 55΄και μετά από επίθεση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Χρήστο Μανώλη που με ωραίο πλασέ έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 0-3 για τον Δικέφαλο του Κωσταραζίου.

Η πίεση των ποδοσφαιριστών μας στην άμυνα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και έφερε αποτέλεσμα στο 62΄όταν ο Αλέξανδρος Λιάπης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια πάσαρε στον Αντώνη Στασινόπουλο που είχε εύκολο έργο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για τέταρτη φορά.

Στο 68΄μετά από υπόδειξη του διαιτητή οι γηπεδούχοι κέρδισαν έμμεσο φάουλ και με την εκτέλεση του μείωσαν σε 1-4.

Στο 70΄δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Παναγιώτης Μπέλλος στην θέση του τραυματία Δημήτρη Λιάμη.

Στο 73΄ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη- κόκκινη κάρτα σε παίκτη των Λακκωμάτων.

Ενώ στο 76΄η ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον αρχηγό Χρήστο Μανώλη ανάγκασε των τερματοφύλακα των Λακκωμάτων να μαζέψει για πέμπτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του.

Στο 78΄ο Μανώλης έδωσε την θέση του στον μικρό Βασίλη Βασιλείου κλείνοντας τις αλλαγές για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

Τα λεπτά μέχρι την λήξη του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να προσπαθούν να προφυλαχτούν από τα φάουλ που τους έκαναν οι γηπεδούχοι, που σε πολλά σημεία ήταν πολύ σκληρά.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έδωσε τέλος σε έναν αγώνα που η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πιστοποιήθηκε από το πρώτο λεπτό.

Τελικό αποτέλεσμα :

Λακκώματα - ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 1 – 5

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. 

Αλλαγές : ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ.

Αναρτήθηκε από ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: