Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

πρόγραμμα διενέργειας τουρνουά apolnatavli 2012

ibiza tavli

υποβολή δικαιολογητικών

Έως τις 31/01/2012 μέσω του τηλεφώνου 6942281892 ή στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις ΚΩΣΤΑ ΡΙΖΟΥ 1 στην πλατεία. Θα παρακαλούσα να γίνονται μόνο σοβαρές προτάσεις ,να μην έχουμε το άγχος ότι κλέβουμε εκκλησάκια!!!.

 

κλήρωση ζευγαριών

  Το Σάββατο 04/02/2012 , παρουσία των δυο προηγούμενων πρωταθλητών αλλά και πλήθος κόσμου, θα γίνει κλήρωση που θα αναδείξει τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν . Οι αγώνες θα είναι nock aout!

 

ΑΓΩΝΕΣ

Το Σάββατο 11/02 θα δοθούν οι αγώνες για την ανάδειξη του ζευγαριού για τον τελικό που θα λάβει χώρα την Κυριακή 12/02. Κατά την διάρκεια του τελικού αλλά και κατά την απονομή του τίτλου, στον αύλιο χώρο θα ψήνονται κρέατα , ενώ μετά την απονομή θα επακολουθήσει γλέντι!

 

apolnaboss

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε σιγα σιγα να μαζευομαστε μπας και φαμε κανα κοψιδι στο τελος . αυτο θα ειναι και το καλυτερο

apolnarama είπε...

που ξέρεις μπορεί φέτος να πραγματοποιηθεί η επιθυμία ενός εκ των δελφίνων και διεκδικητών του τίτλου και να φάμε τα περιβόητα 50 κοτόπουλα στη σούβλα όπως είχε υποσχεθεί on camera !!!

Ανώνυμος είπε...

αν περιμενεις να φας κοτοπουλα θα πεθανεις νηστικος ασε καλυτερα προτιμω κανα παιδακι

apolnarama είπε...

άρχισαν τα όργανα; Ανώνυμε και εσύ είσαι δικός μας; Θα λάβεις μέρος στο τουρνουά; Θα προφέρεις απλόχερα θέαμα; Θα συγκινήσεις τους παρευρισκομένους με κινήσεις εξωτικές στο τάβλι; ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ....... Γιατί όπως αναφέρω στην ανακοίνωση δεν θέλω να αισθάνομαι τύψεις ότι κλέβω εκκλησάκια ........!!!!