Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Οι 10 πιο διεφθαρμένες ποδοσφαιρικά χώρες. - Δείτε σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα.

Στη λίστα με τις 10 πιο διεφθαρμένες ποδοσφαιρικά χώρες βρίσκεται η Ελλάδα σύμφωνα με το σύστημα πληροφορικής παρακολούθησης αγώνων της UEFA, Sports-Radar. Στην πρώτη θέση η Αλβανία!


Η Sports-Radard, συνεργάζεται η UEFA για την παρακολούθηση των αγώνων που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της, καθώς επίσης και των εθνικών πρωταθλημάτων της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας αλλά και των εθνικών κυπέλλων.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ένα πολύπλοκο σύστημα πληροφορικής που επεξεργάζεται τα δεδομένα περισσοτέρων από 300 χειριστών στοιχημάτων στην Ευρώπη και την Ασία.

 "Κατά τη διάρκεια δυόμιση ετών έχουν παρατηρηθεί 143.472 αγώνες σε 596 πρωταθλήματα καθώς και διάφορα τουρνουά και δραστηριότητες ποδοσφαίρου" αναφέρει η έκθεση της "Sport Radar". Επίσης επί σχεδόν δύο χρόνια αναλύθηκαν αποτελέσματα μέσα από 400 στοιχηματικές εταιρείες.

Όπως ανακοινώθηκε, η Αλβανία είναι η χώρα με το πιο διεφθαρμένο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα σε σχετική έκθεση που παρουσιάστηκε τουλάχιστον 97 ματς σε διοργανώσεις στη γειτονική χώρα κρίθηκαν ύποπτα!

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Ιταλία με 70 ύποπτα παιχνίδια, ενώ η Ελλάδα ακολουθεί στην πέμπτη θέση με 45 παιχνίδια. Περίοπτη θέση στη λίστα της ντροπής κατέχουν βαλκανικές χώρες αλλά και από το πρώην ανατολικό μπλοκ.

Εντύπωση προκαλεί η απουσία της Τουρκίας παρά το σκάνδαλο που είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων την φυλάκιση του πρώην προέδρου της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ.

Αναλυτικά η λίστα με τις 10 πιο διεφθαρμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης.

1. Αλβανία (97 ματς)

2. Ιταλία (70 ματς)

3. Μολδαβία (66 ματς)

4. Εσθονία (66 ματς)

5. Ελλάδα (45 ματς)

6. Ρωσία (42 ματς)

7. Σκόπια (37 ματς)

8. Βουλγαρία (35 ματς)

9. Λετονία (31 ματς)

10. Λιθουανία (31 ματς)


Πηγή: sport24.gr
Το διαβάσαμε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: