Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Υψηλές δόσεις αδρεναλίνης στην Καστοριά – Μεγάλο αφιέρωμα του Livemedia στο EWC (βίντεο)

 

livemedia.gr

Το Livemedia και η Ειρήνη Συράκη κατέγραψαν λεπτό προς λεπτό τους εντυπωσιακούς αγώνες.

Σε έναν δύσκολο αγώνα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω των καυτών θερμοκρασιών αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου, όργωσαν τις απότομες πλαγιές της πόλης.

Από τις 9 το πρωί, μέχρι τις πέντε το απόγευμα, η Ειδική διαδρομή Extreme χάρισε απίστευτο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και η Λεωφόρος των Κύκνων μετατράπηκε σε χωμάτινη πίστα. Οι αγωνιζόμενοι έτρεξαν σε δυο μεγάλες και εντυπωσιακές ειδικές διαδρομές σε μικρή απόσταση από την πόλη, μόλις 5 χιλιόμετρα, στην περιοχή του Άγιου Χαράλαμπου, αλλά και σε θεαματικά δύσκολα μονοπάτια.

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας από τα Γρεβενά, ανήκει στην ελίτ των Ελλήνων αναβατών, ήταν ο πρώτος Έλληνας της πρώτης φάσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος με 10 πανελλήνιους τίτλους στο ενεργητικό του, ενώ την πρώτη θέση κατέκτησε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Γάλλος Αντουάν Μεό.

Η προσπάθεια και ο συντονισμός από τοπικούς φορείς, αθλητικά σωματεία, κι επιχειρηματίες της Καστοριάς στο χώρο της μηχανής ήταν τεράστια, ενώ η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, και ο Δήμος Καστοριάς στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό των διοργανωτών.

Ευχή όλων είναι η Καστοριά να καταστεί πόλος έλξης των θαυμαστών του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΙΡΗΝΗ ΣΥΡΑΚΗ

ΚΑΜΕΡΑ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ

ΔΕΙΤΕ 5 ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 

http://fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: