Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ξεχάστε πια την ΑΕΠΙ και τις άλλες εταιρίες είσπραξης μουσικών δικαιωμάτων !

 

Αγαπητή Συναδέλφισα και συνάδελφε,
Σας καλωσορίζουμε στη νέα υπηρεσία "ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" που έχει εξασαλίσει ο ΠΑΣΚΕΔΙ, σε συνεργασία με τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό "EL-Radio".
Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από την ιστοσελίδα μας , μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε από τον ΔΗΜΟ της περιοχής σας την απαιτούμενη "άδεια μουσικών οργάνων" , χωρίς να επισυνάψετε στη σχετική αίτηση τις εξοφλητικές αποδείξεις των λεγόμενων Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης ( όπως, ΑΕΠΙ / "Αυτοδιαχείριση"  κ.α. ) . Αντί γι' αυτές τις αποδείξεις , αρκεί μια υπεύθυνη δήλωσή σας με περιεχόμενο σαν κι΄αυτό που σας γράφουμε ( ή οτιδήποτε άλλο σας ζητήσουν από τον Δήμο να προσθέσετε στο κείμενο αυτό ) .
Επειδή δεν αποκλείεται να σας επισκεφθούν εκπρόσωποι των παραπάνω "Οργανισμών" ( για να διαπιστώσουν ότι στο κατάστημά σας μεταδίδετε μουσική , πράγματι, μόνο μέσω του EL-Radio ) παρακαλούμε ενημερώστε αμέσως το Νομικό τμήμα του ΠΑΣΚΕΔΙ στην περίπτωση που αυτοί απαιτήσουν και να πληρωθούν με το πρόσχημα ότι υπάρχει στον χώρο σας τηλεόραση ή ραδιόφωνο , ακόμα και χωρίς να εκπέμπουν μουσική !
Ο Σύνδεσμός μας θα σας καλύψει νομικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ - χωρίς , δηλ. , να πληρώσετε ΚΑΜΙΑ Δικηγορική αμοιβή - επειδή , ακριβώς , είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιωθείτε οριστικά από τέτοιες παράλογες απαιτήσεις ( ακόμη και αν σας έχουν υποχρεώσει από τον Δήμο να προσθέσετε στην υπεύθυνη δήλωσή σας και παράγραφο σχετικά με την ύπαρξη ή μη στο κατάστημά σας τηλεοπτικής / ραδιοφωνικής εγκατάστασης ) .

Η παρούσα αποτελεί και ένα είδος "εγγυητικής επιστολής" για την υποσχόμενη εδώ νομική κάλυψή σας , μαζί με το συναποστελλόμενο ακολούθως "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ" .
                    'Ενα ΕΤΗΣΙΟ - αρκετά σεβαστό - έξοδο της επιχείρησής σας αποτελεί , πια , παρελθόν.
'Ολα τα άλλα αφήστε τα σε μας ! 
                                                             Με εκτίμηση ,
                                                  Από το Νομικό τμήμα του ΠΑΣΚΕΔΙ

http://www.paskedi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: