Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Τα Καλύτερα Ντοκιμαντέρ για Παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού

%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%81-5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ac%ce%bd%cf%89


Ντοκιμαντέρ με ζώα, για τη φύση, το διάστημα, την επιστήμη, τους ωκεανούς, την αστρονομία, τα σπορ, το χορό, τον άνθρωπο, τον πλανήτη, το παρελθόν, το μέλλον και πολλά άλλα συναρπαστικά θέματα ιδανικά για παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας και όλη την οικογένεια.
Planet Earth (2006 Τηλεοπτική Σειρά)
«Πλανήτης Γη» 
★★★★★★★★★★
Το μεγαλειώδες, πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ 11 επεισοδίων χρειάστηκε 5 χρόνια για να ολοκληρωθεί και αποτελεί την ακριβότερη παραγωγή του BBC μέχρι σήμερα. Γυρισμένο εξ ολοκλήρου με υψηλή ευκρίνεια μας παρουσιάζει, για πρώτη φόρα από τόσο κοντά, ελέφαντες, πιγκουίνους, λιοντάρια, λευκούς καρχαρίες, πολικές αρκούδες και πολλά άλλα εντυπωσιακά άγρια ζώα. Ο σεβασμός των θεατών για την φύση αυξάνεται με κάθε πλάνο, και τα παιδιά αφομοιώνουν τη γνώση εύκολα και για πάντα. (570 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
Human Planet (2011 Mini-Series)
«Ανθρώπινος Πλανήτης» 
★★★★★★★★★★
O Τζον Χαρτ παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ υπερπαραγωγή, αφιερωμένο στο πιο προσαρμοστικό είδος του πλανήτη, τον άνθρωπο. Σε αυτή την επική σειρά του Discovery Channel παρουσιάζονται οι προσπάθειες και οι επιτυχίες της ανθρωπότητας να επιβιώσει σε δύσκολα περιβάλλοντα και προσφέρονται άπειρες ευκαιρίες για μάθηση. Η εκπαιδευτική αξία αυτής της σειράς είναι πολύ μεγάλη και καταφέρνει να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. (360 λεπτά) (Ηλικία: 6+) 
Africa (2013 Mini-Series)
«Αφρική» 
★★★★★★★★★★
Αφρική, η πιο άγρια ήπειρος του πλανήτη. Ένα εκπληκτικό High Definition ντοκιμαντέρ από το BBC, που μας ταξιδεύει στον θαυμαστό κόσμου της Αφρικής μέσα από τις ερήμους, τις ζούγκλες, τις σαβάνες και τις απίθανες άγριες μορφές ζωής της.(360 λεπτά) (Ηλικία: 6+) 
Life (2009 Τηλεοπτική Σειρά)
«Ζωή» 
★★★★★★★★★★
Η Όπρα Γουίνφρεϊ παρουσιάζει τη θρυλική πλέον σειρά του BBC, και μέσα από 10 συναρπαστικά επεισόδια μας φέρνει σε επαφή με απίθανες άγριες μορφές ζωής από όλο τον πλανήτη γη. Τεράστια εκπαιδευτική αξία για κάθε παιδί. (500 λεπτά)(Ηλικία: 6+) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: