Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

KASTORIA OUTDOORS : 19/11/’16 RAFTING-HOT DOG-MONORAFT ΣΤΟΝ ΑΡΑΧΘΟ!

P1090794 – Αντιγραφή



Πρόκειται για μία κατάβαση που διαρκεί περίπου 2 ώρες.
Η τιμή συμετοχής στην εκδήλωση είναι 30 ευρό ανά άτομο.
Στην τιμή της κατάβασης συμπεριλαμβάνεται επίσης η μεταφορά από την βάση της εταιρίας μέχρι το σημείο εκκίνησης της κατάβασης (Γέφυρα Πολιτσάς) με τα mini bus της εταιρίας, καθώς και ολόκληρος ο απαραίτητος εξοπλισμός (στολή, κράνος, αδιάβροχο, σωσίβιο, κουπί, παπούτσια ποταμού, κ.α.).
Μαζί σας χρειάζεται να έχετε το μαγιό σας ή δεύτερο εσώρουχο και μία πετσέτα.
Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά μέχρι την βάση της εταιρίας (Τζουμέρκα), οπότε ο καθένας θα πάει με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο.

Η αναχώριση θα γίνει στις 07:00 π.μ. από το πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου Κστοριάς, ώστε όσοι δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο να βολευτούν σε κενές θέσεις που θα υπάρχουν σε άλλα οχήματα (η βενζινούλα ρεφενέ).
Για εσάς που θα ξεκινήσετε από άλλη πόλη, η συνάντηση θα γίνει στην βάση της εταιρίας στα Τζουμέρκα (Ιωάννινα) και από εκεί όλοι μαζί, αφού προτίστως πιούμε το καθιερωμένο καφεδάκι μας, θα επιβιβαστούμε στα mini bus με προορισμό την αφετηρία της διαδρομής (Γέφυρα Πολιτσάς).
Τα πληρώματα επιβιβάζονται στις βάρκες και το ταξίδι ξεκινάει!
Πρόκειται για μια διαδρομή για όλους, χωρίς προαπαιτούμενη εμπειρία rafting. Αρχικά η διαδρομή διασχίζει το πιο στενό κομμάτι του ποταμού. Αφού λοιπόν διανύσουμε το πρώτο συναρπαστικό πέρασμα της διαδρομής φτάνουμε σε μια σπηλιά, όπου μια νεροκουρτίνα και τα βρύα δημιουργούν μια εικόνα απίστευτης ομορφιάς. Λίγα μέτρα παρακάτω κατεβαίνουμε από τις βάρκες για να επισκεφτούμε τον καταρράκτη της Κλίφκης με τα πόσιμα νερά του. Πρόκειται για έναν ορμητικό καταρράκτη 12 μέτρων, σκέτη πρόκληση για κολύμπι και παιχνίδι!
Επιβιβαζόμαστε και πάλι στις βάρκες συνεχίζοντας τη διαδρομή στο στενό φαράγγι μέχρι να φτάσουμε στο περίφημο (γκρεμισμένο πλέον) Γεφύρι της Πλάκας το οποίο ήταν το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι των Βαλκανίων. Εδώ τερματίζει και η διαδρομή μας.

Μπορούν να λάβουν συμετοχή παιδιά από 12 ετών και άνω.
Οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να έχουν ανάλογη εμπειρία για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στην δραστηριότητα.

Για τους φυσιολάτρες αλλά και όσους αναζητούν την ένταση στον ελεύθερο χρόνο τους, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία κατάβαση rafting. Ένα σπορ που απευθύνεται σε όλους, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερα καλή φυσική κατάσταση παρά μόνο καλή διάθεση και πολύ κέφι!
Οι πιο έμπειροι μπορούν να δοκιμάσουν το MONORAFT (μονοθέσιο φουσκωτό σκάφος) ή το HOT-DOG (διθέσιο φουσκωτό σκάφος) για μια αμεσότερη επαφή με το υγρό στοιχείο.
-Αν ζητάς το κάτι παραπάνω, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το MONORAFT ή το HOT-DOG.
-Έχεις όρεξη λοιπόν και θέλεις να γνωρίσεις το Rafting, το Hot Dog ή το Monoraft???
-Δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις στην κατάβαση για να ζήσεις μία αξέχαστη εμπειρία!
-Σίγουρα θα σε αποζημιώσει και ίσως να αποδειχτεί η συναρπαστικότερη εμπειρία της ζωής σου!
-Μετά την κατάβαση, θα κατευθυνθούμε (όσοι επιθυμούν) στην πόλη των Ιωαννίνων με τα οχήματά μας για φαγητό, βόλτες και καφέ πριν την επιστροφή.
Όσοι πιστοί προσέλθετε…
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
-Tel: (+30) 2467503971
-Mobille: (+30) 6944792130
-Email: kastoriaoutdoors@gmail.com
-Απαιτείται προεξόφληση του ποσού μέχρι τις 15/11/2016
ΠΡΟΣΟΧΗ: η Kastoria Outdoors διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να αλλάξει την ημερομηνία ή να ματαιώσει την εκδήλωση για λόγους ασφάλειας ή ανώτερης βίας (ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές, χαμηλό επίπεδο συμμετεχόντων, κ.λ.π.) με την υποχρέωση επιστροφής του καταβληθέντος ποσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: