44
0
Τηγανητά κολοκυθάκια, κολοκυθοκεφτέδες( θα τούς κάνω σύντομα) κολοκυθάκια γεμιστά, κολοκυθάκια ογκρατέν, βραστά κολοκυθάκια μαζί με φρέσκιες πατάτες και ομελέτα με κολοκυθάκια σαν και αυτή που έκανα σήμερα!!!
Ή να θυμηθώ την κολοκυθόπιτα της γιαγιάς μου με φέτα, άνηθο, φρέσκα κρεμμυδάκια και δικό της φύλλο;
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5-6 κολοκυθάκια κομμένα κυβάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη
9 αυγά
αλάτι-πιπέρι
Λίγο γάλα
καλαμποκέλαιο
Σωτάρουμε τα κολοκυθάκια να μαραθούν.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά.
Την ρίχνουμε και αυτήν στο τηγάνι.
Ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα,το αλάτι και το πιπέρι.
Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών.
Την γυρνάμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά.
Συνοδεύουμε με ντοματοσαλάτα.
Ως την επόμενη φορά… να περνάτε καλά και να μαγειρεύετε ακόμα καλύτερα!
ΡΕΝΑ Κ.
ΠΗΓΗ: koykoycook - Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου