Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

apolnarama editorial


  Στις αρχές του Οκτώβρη είμαστε και ο καιρός ακομα καλα κρατεί. Ευτυχώς για να κάνουμε και λίγο οικονομία απο πλευράς ξυλων, τα οποία για φέτος βλέπω να μην μας δίνουν απο το δασαρχείο την άδεια ξυλευσης και να δούμε πως θα μαζέψουμε τα ξυλα απο το βουνό. Βέβαια υπάρχει και η εκδοχή, την οποία επικαλούνται κάποιοι και κόβουν, να δηλώσεις λέει τα δικά σου χωράφια και να κοψεις .
  Τελείωσε και το πανηγύρι του Άργους , ο κόσμος πήγε μυρισε σουβλάκια είδε εμπορεύματα και πάλι γύρισαν πίσω κρατώντας τις εικόνες του πανηγυριού για τις δύσκολες νύχτες του χειμώνα. Έτσι κάπως έγινε , σύμφωνα με δηλώσεις που έγιναν απο εκθέτες της εμποροπανήγυρης, οι πωλήσεις ήταν χαμηλές φέτος καθώς και τα περιπερα λιγότερα.
  Τώρα σε ότι εχει να κάνει με το χωριό μας........επικρατεί μια εκκωφαντικη ηρεμία στην πλατεία και στους δρόμους ενώ στις γύρω περιοχές που υπάρχουν αμπέλια είχε μια ιδιαίτερη κινητικότητα στην εβδομάδα που μας πέρασε, μιας και όλοι πήγαν στα αμπέλια τους να τρύγιςουν γιατι θα χαλάσει ο καιρός και θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας. Αν και εδώ το κράτος εχει φροντίσει να μας δυσκολέψει στο θέμα με τα καζάνια, προσθέτοντας έξτρα φόρους με αποτέλεσμα η τιμή του καζανιού να αυξάνεται επικίνδυνα!
 Αυτά με λίγα λόγια, σαν πρώτη αναφορά μετα απο αρκετό καιρό απουσίας απο το ενεργό blogging. Φυσικά η βασική αιτία της απουσίας ήταν οι απανωτές ζημιές στα μηχανήματα του blog. Ευτυχώς τα ξεπέρασα όλα οργανώθηκα με καλύτερα και σύγχρονα μηχανήματα και πλέον θα αρχίσουμε ,τακτικά,ν μεταδιδουμε τα νέα του χωριού.








Δεν υπάρχουν σχόλια: