Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ …

 

Το να επιστρέφει μια ομάδα στην έδρα της μετά από τέσσερεις και πλέον μήνες είναι σημαντικό γεγονός για τους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους της. Είναι μια ξεχωριστή μέρα γιορτής που θέλει ο καθένας που εμπλέκετε με την καθημερινότητα της να συνδυαστεί με το ιδανικό αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο, την νίκη.

Όταν όμως αυτό δεν έρχεται όχι γιατί ο αντίπαλος σου είναι καλύτερος ή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σου δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν για να το κατακτήσουν, αλλά γιατί ο άρχων του αγώνα δεν μπόρεσε να φανεί αντάξιος των περιστάσεων, τότε τι συναισθήματα πρέπει να έχει κάποιος που αγαπά και είναι δίπλα σε μια ομάδα ?

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μετά από τέσσερεις περίπου μήνες επέστρεψε στο σπίτι του, για να υποδεχθεί για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος τον Κεραυνό Χιλιοδένδρου το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο φίλαθλος κόσμος του Κωσταραζιου και όχι μόνο, βρέθηκε στο γήπεδο για να δει ποδόσφαιρο, να υποστηρίξει όπως κάνει πάντα και να ωθήσει με τις εκδηλώσεις του τους παίκτες του Δικεφάλου στην νίκη. Και αντί αυτού είδε έναν διαιτητή να του στερεί όχι την χαρά της νίκης αλλά την χαρά του αθλήματος που αγαπά. Στον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ δεν δόθηκαν δύο τουλάχιστον καταφανέστατα πέναλτι στον αγώνα του Σαββάτου.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν κατηγορεί κανείς τον διαιτητή για αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά υπάρχει καταφανέστατη αλλοίωση συνθηκών αγώνα μιας και την κατάληξη που θα έχει το πέναλτι εφόσον καταλογιστεί δεν την ξέρει κανείς, αλλά σίγουρα θα υπάρξει άλλη τροπή και άλλες συνθήκες στον αγώνα αν αυτό δοθεί.

Αναφερόμαστε μόνο στις περιπτώσεις των πέναλτι και δεν αναφέρουμε καθόλου τα υπόλοιπα που διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο μιας και η θύμηση τους μας δημιουργεί το λιγότερο ένα αίσθημα ευθυμίας.

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ δεν ζητά την εύνοια κανενός , σέβεται και στηρίζει τους θεσμούς και αυτό το δείχνει με πράξεις, ΑΠΑΙΤΕΙ όμως τον σεβασμό και την ισονομία από όλους.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το σκορ άνοιξε ο Κεραυνός με ένα γκολ από εκτέλεση φάουλ στο15΄λεπτό του αγώνα, ενώ για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΡΑΖΙΟΥ ισοφάρισε στο 60΄ο αρχηγός Χρίστος Μανώλης με όμορφο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και στα δύο ημίχρονα δεν είχαν ευτυχή κατάληξη μιας και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ, ΜΠΟΡΟΖΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΣΜΕΡΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Αλλαγές : ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ. 

Φωτογραφίες από τον αγώνα :

http://paokkostaraziou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: