Τρίτη 14 Απριλίου 2015

FAST k THE furious 7 [2015 ] ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ

 

Fast & Furious 7: Μαχητές των δρόμων (2015)

Κατηγορία: Δράση, Έγκλημα, Θρίλερ
Άλλος τίτλος: Furious 7
Βαθμολογία: 8/10
Υπότιτλοι: Ελληνικοί, ενσωματωμένοι
Υπόθεση:
Μετά την τελευταία τους νίκη επί του Όουεν Σόου, ο Ντομινίκ, ο Μπράιαν και η ομάδα τους μπορούν να επιστρέψουν στις ΗΠΑ και να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, όπως και ήθελαν. Όμως, ο Ίαν Σόου, ο μεγάλος αδελφός του Όουεν, αποζητά εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο της ομάδα.
Trailer gr subs
Ποιότητα HDTS

Δειτε την εδω η εδω η εδω η εδω


Καλύτερη ποιότητα αμεσως μολις βγει

Οι εισπράξεις της ταινίας το πρώτο τετραήμερο προβολής της ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε ολόκληρη την υφήλιο. Στην Αμερική μόνο, η περιπέτεια έκανε άνοιγμα 143,6 εκ. δολαρίων, το καλύτερο για μήνα Απρίλιο στην κινηματογραφική ιστορία. Εκτός από αυτό, το «Fast and Furious 7» μπήκε στο τοπ-τεν με τα καλύτερα ανοίγματα όλων των εποχών, πλασαριζόμενο στην ένατη θέση.
Έκοψε 137.711 εισιτήρια πανελλήνια, αποτελώντας το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα της σεζόν πίσω από το «50 Αποχρώσεις του Γκρι» (140.443 εισιτήρια)

Στην τελευταία σκηνή παρουσιάζεται ο Walker και ο Diesel να οδηγούν παράλληλα προς το τέλος του δρόμου. Τότε, το “See you Again” ακούγεται, καθώς οι δρόμοι τους χωρίζουν. Η σκηνή αυτή έκανε και τους πιο σκληρούς να δακρύσουν, αφού πρόκειται για έναν φόρο τιμής στον Paul Walker. O Vin Diesel σε σχόλιο του είχε αναφέρει πως «ήταν με κάθε τρόπο η πιο δύσκολη ταινία που είχα κάνει ποτέ. Οι σχέσεις που αναπτύσσονται στα γυρίσματα τέτοιων ταινιών είναι πραγματικές. Όταν συνέβη η τραγωδία, έχασα τον καλύτερο φίλο μου. Έχασα τον αδερφό μου».

http://gamatotv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: