Τρίτη 7 Απριλίου 2015

'' Kastoria Outdoors '' (Eταιρία εναλλακτικού τουρισμού) . . . Η συνεντευξη στο briki

 

Η “Kastoria Outdoors” είναι μία εταιρία εναλλακτικού τουρισμού που δραστηριοποιείται κατά βάση στο νομό Καστοριάς αλλά και γενικότερα στην δυτική Μακεδονία και τα Ιωάννινα.

Αντικείμενο της εταιρίας, είναι η καθημερινή υλοποίηση υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Η KASTORIA OUTDOORS έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε μέχρι σήμερα στην πόλη μας και να ολοκληρώσει το πακέτο σχετικά με την παροχή τουριστικών υπηρεσιών.

Σε επαφή που είχαμε, ο υπεύθυνος προώθησης και επικοινωνίας της εταιρίας, τόνισε στο briki τα εξής:

"-Η αναγνώριση της Καστοριάς ως φυσικού πάρκου δραστηριοτήτων και προορισμού απαράμιλλης ομορφιάς, ιστορίας και πολιτισμού, μας προέτρεψε να μοιραστούμε με τους εισερχόμενους και εγχώριους επισκέπτες τα όσα καθημερινά βιώνουμε διαμέσου δραστηριοτήτων περιπέτειας και αναψυχής στην καστοριανή ύπαιθρο.

-Όραμά μας η προώθηση και ανάδειξη της Καστοριάς ως τουριστικός προορισμός 4 εποχών διαμέσου του εναλλακτικού τουρισμού καθώς και η παρακίνηση των ανθρώπων για έξοδο στο φυσικό περιβάλλον.

-Προσπάθειά μας είναι να ενώσουμε το στοιχείο ΦΥΣΗ, με το στοιχείο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Γι’ αυτό άλλωστε φροντίζουμε ώστε όλες οι δραστηριότητές μας να λαμβάνουν χώρα σε φυσικό παρθένο περιβάλλον.

-Στόχος μας είναι να προσφέρουμε κάτι που έλειπε από την πόλη της Καστοριάς. Η πόλη αυτή έχει την τύχη να διαθέτει ένα απείρου κάλους φυσικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί, χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση να μετατραπεί σε ένα απέραντο τερέν υπαίθριων δραστηριοτήτων. Θέλουμε οι επισκέπτες να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας αλλά και γενικότερα όλων των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Αυτό γίνετε εφικτό μέσα από την σωστή και πάνω απ' όλα ασφαλή οργάνωση και υλοποίηση ευχάριστων υπαίθριων δραστηριοτήτων ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ώστε οι πελάτες μας να φεύγουν από εμάς αποκομίζοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο εμπειριών στις καρδιές τους, το οποίο θα τους καταστήσει την Καστοριά αλησμόνητο προορισμό!

-Απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ηλικίας. Το μόνο που ζητάμε από αυτόν είναι να φέρει μαζί του το κέφι του και όλα τ΄άλλα αφήστε τα σε μας. Οι συνοδοί-οδηγοί μας θα κάνουν το παν ώστε φεύγοντας από εμάς να έχετε πλημμυρίσει από αξέχαστες εμπειρίες."

Αν λοιπόν είσαι ο ανήσυχος επισκέπτης που εκτός από φαγητό και καφέ, ψάχνει και το κάτι άλλο-το διαφορετικό, στην KASTORIA OUTDOORS βρήκες τους δικούς σου ανθρώπους!

Εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα, να έρθετε και να δοκιμάσετε όποια δραστηριότητα σας εμπνέει με την KASTORIA OUTDOORS και σίγουρα θα περάσετε όμορφα γιατί πάνω απ' όλα καταλάβαμε ότι οι άνθρωποι αυτοί αγαπάνε αυτό που κάνουνε!!!

Σε όλες τις δραστηριότητες υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί δυσκολίας έτσι ώστε ανεξαιρέτως ηλικίας και φυσικών ικανοτήτων να μπορούν να συμμετέχουν όλοι σε αυτές. Επισκευειτε την ιστοσελιδα μας αλλα κ το προφιλ της εταιριας μας στο facebook κ ενημερωθειτε για  ολα : https://www.facebook.com/pages/Kastoria-Outdoors/679511872101827?fref=ts

http://www.kastoria-outdoors.com/

το διαβασαμε εδω:http://to-briki.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: