Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Δες ποιο λουλούδι αντιστοιχεί σε κάθε ζώδιο! (PHOTOS)

 

 

ΖΩΔΙΑ: Δες ποιο λουλούδι αντιστοιχεί σε κάθε ζώδιο! (PHOTOS)

Ένα συγκεκριμένο λουλούδι αντιστοιχεί στην περίοδο κατά την οποία γεννηθήκαμε.

Κριός - Αγιόκλημα


«Τα άνθη μου σκαρφαλώνουν σε μεγάλα ύψη»

Αν έχεις γεννηθεί στην περίοδο του αγιοκλήματος, μπορείς να προσελκύσεις τους άλλους με τη φυσική γοητεία και χάρη σου. Αποπνέεις μια εμπιστοσύνη που προσελκύει μεγάλη ποικιλία από φίλους και συνεργάτες. Ακριβώς όπως οι μέλισσες δεν μπορούν να αντισταθούν στο δέλεαρ του αγιοκλήματος - οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντισταθούν στην ενέργειά σου. Είναι γνωστό ότι το αγιόκλημα μεγαλώνει πολύ γρήγορα και αργότερα συμπεριφέρεται σαν ζιζάνιο. Οι επεκτατικές του δυνατότητες μπορούν να πνίξουν, όχι μόνο τα μικρά φυτά, αλλά και τα μεγάλα δέντρα. Οι ιδιότητές του αυτές σου χαρίζουν μια φύση διεκδικητική και ηγετική. Με βάση λοιπόν το ζώδιο του αγιοκλήματος, είσαι δυνατός, αποφασιστικός και υφαίνεις το δρόμο σου μέσα από κάθε πρόκληση, ενώ είσαι αρκετά επιτήδειος στην εξεύρεση πρωτοποριακών και καινοτόμων λύσεων.

Ταύρος - Παπαρούνα


«Παρέχω ομορφιά στις αισθήσεις σου»

Εάν είσαι παπαρούνα, αγαπάς τα πιο φίνα πράγματα στη ζωή και σου αρέσει να τα μοιράζεσαι με άλλους ανθρώπους. Έχεις ένα πάθος για το σχεδιασμό, ένα καλό μάτι για τη λεπτομέρεια και μια ικανότητα να συνδυάζεις τα πράγματα με στυλ. Είναι ακριβώς αυτός ο αριστοκρατικός τρόπος που υπάρχει σ' εσένα, που οι άλλοι βρίσκουν άκρως δελεαστικό. Ως άνθρωπος της παπαρούνας, όλα κινούνται για εσένα γύρω από την ευχαρίστηση, τόσο στο να δώσεις, όσο και στο να πάρεις. Το πιο σημαντικό σημείο σου όμως, είναι ότι έχεις μεγάλη ανθεκτικότητα και μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία, εξαιτίας της υπομονετικής και πεισματάρικης φύσης σου.

Δίδυμοι - Λεβάντα


«Η όμορφη επέκταση μου θα σε εμπνεύσει»

Αν ανήκεις στο ζώδιο-λουλούδι της λεβάντας, σου αρέσει να" πασπαλίζεις" το τοπίο σου με όμορφες ιδέες. Μάλιστα, λατρεύεις να μοιράζεσαι αυτές τις ιδέες με άλλους ανθρώπους και να παίρνεις περισσότερες νέες ιδέες, μέσα από αυτό. Είσαι επεκτατικός στις εκφράσεις σου και φαίνεται ότι πάντα είσαι σε θέση να βρεις τη μούσα σου. Είσαι επίσης απίστευτα παραγωγικός, δημιουργικός και έχεις ενεργό μυαλό. Μερικές φορές όμως, αισθάνεσαι ότι καταναλώνεσαι σε πάρα πολλές κατευθύνσεις, αλλά μέρος της ομορφιάς της λεβάντας είναι ότι η ίδια εξαπλώνεται και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό, για να την απολαύσουν όλοι.

Καρκίνος - Άκανθος, η απαλή


«Χρησιμοποίησε τα πέταλα μου για να επουλωθείς»

Η ευαισθησία είναι το σύνθημα για το ζώδιο-λουλούδι της άκανθας. Είσαι οξυδερκής και έχεις υψηλή διαίσθηση όσον αφορά θέματα καρδιάς, καθώς και κατανόησης του περιβάλλοντος σου. Γι' αυτό το λόγο συχνά αντιλαμβάνεσαι ενστικτωδώς τους άλλους (ακόμα και όταν δεν επικοινωνούν τα συναισθήματά τους, ξέρεις τι συμβαίνει μέσα στις καρδιές τους). Είσαι ζεστός και φιλικός άνθρωπος και μπορείς να επουλώνεις τις πληγές των άλλων, όπως τα φύλλα της ακάνθου που έχουν μαλακτικές ιδιότητες και χρησιμοποιούνται για εξωτερική χρήση ως επουλωτικά. Μια ασφαλής ζωή στο σπίτι, που περιβάλλεται από φίλους και μια οικογένεια που αγαπάς και σε αγαπά συχνά σε βοηθούν στο να μην πέσεις θύμα αρνητικών ενεργειών.

Λέων - Ηλίανθος


«Εγώ θα φωτίζω το σκοτάδι σου»

Εάν ανήκεις στην κατηγορία του ηλίανθου-το λουλούδι-που κοιτάζει τον Ήλιο- είσαι μια ζεστή και ανοιχτή καρδιά, με ηγετικές τάσεις. Θα φάνεις αντάξιος σε κάθε περίσταση με την αυτοπεποίθηση σου, γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είσαι το τέλειο πρόσωπο για οποιαδήποτε πρόκληση, καθώς ξέρεις πώς να φτάσεις στην κορυφή. Έχεις την τάση να είσαι το κέντρο της προσοχής και οι άλλοι αναζητούν σ' εσένα συμβουλές και καθοδήγηση. Είσαι ένας στοργικός, καλόκαρδος και πιστός φίλος, με την δυνατότητα να απολαύσεις ένα ευρύ φάσμα πνευματικών δώρων.

Παρθένος - Καμπανούλα


«Σου φέρνω σαφήνεια»

Το λουλούδι καμπανούλα, σε "χρωματίζει" με τις ιδιότητες της σαφήνειας και του στοχασμού. Έχεις την τάση να σκέφτεσαι και να σχεδιάζεις πρώτα, πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια. Έχεις ακόμη μια εκ του φυσικού παρατηρικότητα στη λεπτομέρεια και μπορεί να γίνεις πολύ αναλυτικός. Όπως τα άνθη σου, που ανθίζουν όμορφα ακριβώς εκεί που είναι φυτεμένα, έχεις ένα συγκροτημένο τρόπο να κάνεις τα πράγματα να δείχνουν σωστά και τακτοποιημένα.

Ζυγός - Τριαντάφυλλο


«Θα σε βοηθήσω να βρεις την ισορροπία στην ομορφιά μου»

Έχεις μια μοναδική ικανότητα να δεις το κρυμμένο νόημα σε πράγματα και να εκθέσεις τις αποδείξεις για αυτό που είναι. Έχεις καλή αίσθηση της κλασικής ομορφιάς και σου αρέσει να περιβάλλεις τον εαυτό σου με όμορφα πράγματα. Μπορεί να έλκεσαι από τη φιλοσοφία, την ποίηση και την τέχνη. Σημασία έχει για εσένα να βλέπεις την ομορφιά και την αλήθεια σε όλα τα πράγματα, ενώ δεν ανέχεσαι την αδικία ή την σκληρότητα.

Σκορπιός - Χρυσάνθεμο


«Τα μυστήρια μου πάντα ξετυλίγονται»

Έχεις πολλά επίπεδα προσωπικότητας και ακριβώς μόλις κάποιος νομίζει ότι σε έχει ψυχαναλύσει, θα πεταχτεί έξω ένα άλλο άνθος έκπληξη. Σου αρέσει η σαφήνεια και η ειλικρίνεια σε όλα τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, όταν οι καταστάσεις είναι θολές ή ανθυγιεινές, είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να καθαρίσεις τον αέρα ή να θεραπεύσεις την κατάσταση. Τείνεις να είσαι σοβαρός στα συναισθήματά σου, αλλά θα βοηθήσεις τους άλλους να εντοπίσουν τους τομείς που πρέπει να εργαστούν για τη συναισθηματική τους ανάπτυξη.

Τοξότης - Νάρκισσος ή Μανουσάκι


«Απόδρασε στο ονειρικό βάθος μου»

Κάτω από αυτήν την κατηγορία, προικίζεσαι με τη δυνατότητα να ασκείς πολύ μεγάλη επιρροή και να μοιράζεσαι φιλοσοφικές ιδέες με τους άλλους. Είσαι άμεσος άνθρωπος που πηγαίνει κατευθείαν στην ουσία των πραγμάτων, αξιόπιστος και ειλικρινής. Πολλές φορές φαίνεσαι ισχυρός, αλλά έχεις μια ευαίσθητη πλευρά που δεν μοιράζεσαι με πάρα πολλούς ανθρώπους. Στα συν σου επίσης είναι ότι έχεις μια ενεργή φαντασία, που λατρεύει να ονειρεύεται τις ημέρες που θα έρθουν.

Αιγόκερως - Γαρύφαλλο


«Η απλότητα είναι το μόνο έπαθλο»

Έχεις το χάρισμα να είσαι όμορφα έμπειρος στο να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και οργάνωση. Έχεις ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα για να δουν οι άλλοι την άποψή σου. Μπορείς να οδηγείς και να καθορίζεις και αυτό σε κάνει μια ισχυρή προσωπικότητα. Σου αρέσει επίσης η ασφάλεια, ιδιαίτερα εάν έχεις κτίσει με τα... χεράκια σου μια ζώνη άνεσης γύρω σου.

Υδροχόος -Ορχιδέα


«Η αποτελεσματικότητά μου βασίζεται στη μοναδικότητά μου»

Κάτω από το ζωδιακό σύμβολο-λουλούδι της ορχιδέας, είσαι φύση περίεργη και εφευρετική. Η προσωπικότητά σου είναι πρωτότυπη και οι άνθρωποι έλκονται από τους μοναδικούς, μερικές φορές εκκεντρικούς, τρόπους σου. Έχεις έναν διαφορετικό τρόπο θεώρησης του κόσμου και είσαι ανθρωπιστής από φυσικού σου, ενώ σου αρέσει ιδιαίτερα να ξεδιαλύνεις μυστήρια. Επίσης, μπορείς να διακριθείς στην οργάνωση και τη διεκπεραίωση καθηκόντων που αποσκοπούν στο να μπει τάξη στα πράγματα.

Ιχθύες - Νούφαρο


«Οι ρίζες μου αγγίζουν την αόρατη γνώση»

Το νερό περνά μέσα κυρίως από το δικό σου λουλούδι-ζώδιο και αυτό επιτείνει τις διαισθητικές ικανότητες σου. Μερικές φορές είσαι σε θέση να απορροφήσεις τις ιδέες και τις σκέψεις των άλλων και γι' αυτό τα συναισθήματά σου μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο . Όμως μπορείς να στραφείς προς τις φυσικές δημιουργικές ικανότητες σου που θα σε βοηθήσουν να γειωθείς. Έχεις φυσική κλίση στις τέχνες, το χορό, τη μουσική, καθώς και τις ξένες γλώσσες.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: