Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

προεκλογική κινητικότητα

Μια ημέρα πριν από την γιορτή του αγίου Δημητρίου όλα βαδίζουν σχετικά ήρεμα. Και λέω σχετικά γιατί υπάρχουν κάποιες αναταράξεις στα διάφορα μαγαζιά του χωριού εν όψη εκλογών. Χρειάζονται και αυτά για να τονώσουμε λίγο το γενικότερο ατονικό κλίμα που επικρατεί τελευταία.
Χθες βρέθηκα σε εκδήλωση που έγινε στο yogi bar στο Κωσταράζι από φίλους και οπαδούς του Γ. ΦΟΡΕΤΑ που έθεσε υποψηφιότητα, με το ψηφοδέλτιο του κ. Κεπαπτσόγλου, για την διεκδίκηση της θέσης του πρόεδρου στο χωριό μας. Με συνθήματα όπως VAMOS VAMOS GIANNI και ΄΄ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΧΗΓΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΡΑΣΙ ΧΟΡΟ΄΄ τον αποθέωναν κάθε λίγο οι θαυμαστές , οι ψηφοφόροι αλλά και όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού……. Η αισιοδοξία για την νίκη στις επικείμενες εκλογές ήταν διάχυτη και οι προβλέψεις για την αποκομιδή των ψήφων υπέρ του δέοντος λαμπρή[ 500 ψήφους].να τονίσω σε αυτό το σημείο πως η οργάνωση ήταν άψογη μιας και υπήρχαν μπλουζάκια με την φωτογραφία του Γιάννη , αυτοκόλλητα με τα συνθήματα και ψησταριά που έψηνε ανελλιπώς από το πρωί μέχρι και το απόγευμα. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και επίτευξη κάθε στόχου που έχει για τις εκλογές……..
Σε ένα άλλο μαγαζί, ανεπιβεβαίωτες, πληροφορίες λένε πως κατά την διάρκεια επισκέψεως υποψήφιου συνδυασμού υπήρξε μικρός διαπληκτισμός μεταξύ των θαμώνων ……….. αυτά έχουν οι εκλογές , για την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου υπάρχουν επισκέψεις χειραψίες και τσακωμοί από υποστηρικτές των δυο κομμάτων και με το πέρας των εκλογών είτε οι μεν είναι πάνω είτε οι δε όλοι βρίζουν μαζί για κακοδιαχείριση χρημάτων και ανεκπλήρωτες προεκλογικές δεσμεύσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια: