Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Κρύφτηκε στο εξοχικό του στη Σέριφο και δεν ξεμυτίζει με τίποτε. Ποιός λέτε;

 

Κάτοικοι και εστιάτορες του νησιού ανέφεραν ότι δεν τολμάει να ξεμυτίσει από τη βίλα. Στην πολυτελή βίλα του στη Σέριφο, το κόστος κατασκευής της οποίας υπερέβη τα 3 εκατομμύρια ευρώ και καταλαμβάνει μια ολόκληρη πλαγιά, έχει κρυφτεί τις ημέρες του Πάσχα ο υπουργός Οικονομικών.

Κάτοικοι και εστιάτορες του νησιού μας ανέφεραν ότι ενώ τα προηγούμενα χρόνια έκοβε καμιά βόλτα στη Χώρα του νησιού, τώρα δεν τολμάει να  ξεμυτίσει από τη βίλα.
Προφανώς γιατί ξέρει τι τον περιμένει. Άσε που η Αστυνομία του νησιού περιπολεί διαρκώς γύρω από το σπίτι του ενώ είναι άγνωστο πόσοι αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς έχουν μεταφερθεί από την Αθήνα για να τον φυλάνε.
Μία οικονομική απορία: Ο υπουργός έχει μηνιαίο μισθό 4.000 ευρώ. Από αυτά, 3.000 δίνει για την ενοικίαση του σπιιτού του στην Αθήνα, ενώ το εξοχικό του στην Σέριφο το έκανε με τραπεζικό δάνειο το ο ποίο και αποπληρώνει κανονικά. Μήπως τα "νούμερα" δεν βγαίνουν ή εγώ δεν ξέρω μαθηματικά; Δηλαδή, αν δίνει 800 ευρώ το μήνα για την αποπληρωμή του δανείου, ο υπουργός μας, ο τσάρος μας, ο αγωνιστής μας, βιοπορίζεται με 200 ευρώ το μήνα;
Πηγή:Αγιοβασίλεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: