Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ideo Video: To γκαράζ του Ralph Lauren στο Παρίσι

V 

Πριν από μερικές εβδομάδες σας είχαμε ξεναγήσει στο γκαράζ του Ralph Lauren που βρίσκεται στην Ατλάντα με εικόνες της μοναδικής του συλλογής. Τώρα ήρθε η ώρα για ένα όμορφο βίντεο με αφορμή της έκθεσης των αυτοκινήτων του διάσημου σχεδιαστή μόδας για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Μέρος της κολεξιόν μεταφέρθηκε στο Musee des Arts Décoratifs στο Παρίσι και θα αποτελέσει παράρτημα της επίδειξης με τίτλο «The Art of the Automobile: Masterpieces from the Ralph Lauren Collection».
Ο Ralph Lauren είναι ιδιοκτήτης περισσότερων από 60 συλλεκτικών αυτοκινήτων και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να κοστολογήσεις την συλλογή του που ενδεικτικά περιλαμβάνει την εξωτική  Bugatti Type 57SC Atlantic του 1936 (κοστίζει περίπου $40 εκ. δολάρια).
Υπάρχουν και άλλα σπάνια μοντέλα που σε αφήνουν άφωνο όπως η Bugatti Type 59 Grand Prix (1934), η Alfa Romeo Mille Miglia roadster (1938), η μοναδική Mercedes-Benz SSK “Count Trossi” roadster (1930), η Jaguar XKSS (1957), μία McLaren F1, μία Ferrari 250 GT και η μοναδική Lamborghini Reventon Roadster που υπάρχει στις ΗΠΑ.
Στην πόλη του φωτός θα βρεθούν 17 αυτοκίνητα από την συλλογή του Lauren από τις 28 Απριλίου έως τις 28 Αυγούστου. Να ένας ακόμα καλός λόγος να ταξιδέψετε στο Παρίσι, δεν νομίζετε;

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: