Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ !!!

 

Όσοι ήταν κοντά στην ομάδα και αυτοί που παρακολούθησαν τους αγώνες της το τελευταίο διάστημα έβλεπαν μια ομάδα που ανέβαζε την απόδοση της σταδιακά και η νίκη ήταν ζήτημα χρόνου να έρθει. Βέβαια ούτε και οι πιο ένθερμοι και αισιόδοξοι υποστηρικτές δεν μπορούσαν να φανταστούν τι τους επιφύλασσε η ομάδα του Δικεφάλου.
Όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο γήπεδο του Κωσταραζίου για να παρακολουθήσουν το ματς με την ομάδα του Μαυροχωρίου έγιναν μάρτυρες ενός σπάνιου ποδοσφαιρικού φαινομένου.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα σπουδαίο ποδόσφαιρο σάρωσε τον αντίπαλο σε όλα τα επίπεδα και τον έριξε στο καναβάτσο επικρατώντας τον με το επιβλητικό δίχως άλλο 7-4. Και αν παίκτες του Δικεφάλου σκόραραν σε πολλές από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν τότε το σκορ του αγώνα θα αντιπροσώπευε τελικό αποτέλεσμα άλλου ομαδικού αθλήματος.
Και όμως η αρχή του αγώνα σε τίποτα δεν προοιώνιζε την μεγάλη σε έκταση νίκη του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ. Η ομάδα του Δικεφάλου μπήκε νωθρά στον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 12΄λεπτό. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες και έβαλε μπροστά τις μηχανές. Η ισοφάριση ήρθε στο 20΄με ένα εκπληκτικό σουτ του Θωμά Τομόπουλου που από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Μαυροχωρίου.
Οι φιλοξενούμενοι ξανά πήραν το προβάδισμα μετά από εκτέλεση πέναλτι στο 25΄κάνοντας το 1-2. Μετά το δεύτερο γκολ ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με κυριαρχία στο κέντρο απειλούσε συστηματικά την αντίπαλη εστία.
Η ισοφάριση ήρθε και πάλι από τον Θωμά Τομόπουλο που μέσα από την μικρή περιοχή σκόραρε για το 2-2 στο 35΄. Μετά από την σέντρα για τους φιλοξενούμενους οι παίκτες του ΠΑΟΚ πίεσαν ασφυκτικά για να κλέψουν, πράγμα που έγινε και με τον Γιάννη Λάκη να ξεχύνεται στην επίθεση και να πλασάρει ωραία τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να προηγείται με 3-2 στον αγώνα στο 37΄.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να προηγείται με 3-2.
Η πίεση της ομάδας στην αντίπαλη άμυνα συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων σε πολλά λάθη και το 4-2 διαμορφώθηκε μετά από αυτό γκολ του Μαυροχωρίου στο 52΄.
Μετά από αυτό το γκολ όλα έδειχναν να έχουν κριθεί στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με τον Γιάννη Λάκη , που έχασε δύο τουλάχιστον κλασικές ευκαιρίες, και τον Τάσο Λάκη που είχε δοκάρι, να δείχνει πως μπορεί να σκοράρει και άλλα γκολ.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως είναι αμείλικτος και όταν δεν σκοράρεις τότε τρως το γκολ. Το 4-3 ήρθε στο 64΄ σε μια ανυποψίαστη φάση και το 4-4 πέντε λεπτά αργότερα με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την αδράνεια των παικτών μας να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους.
Τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έγιναν ακόμη πιο δύσκολα μετά την αποβολή του Γιάννη Παπαδόπουλου με κόκκινη κάρτα στο 74΄.
Οι παίκτες του Δικεφάλου όμως κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος. Μετά από αντεπίθεση ο Γιάννης Λάκης έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ωραία προσπάθεια σκόραρε για το 5-4 στο 78΄.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Αλέξανδρος Λιάπης έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, όταν μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 6-4. Το χορό των γκολ για τον Δικέφαλο έκλεισε με ένα ακόμη ωραίο τέρμα, το τρίτο του στον αγώνα, ο Γιάννης Λάκης διαμορφώνοντας το τελικό 7-4 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ. 
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ.
Αλλαγές : ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.














Δεν υπάρχουν σχόλια: