Κυριακή 12 Μαΐου 2013

“SOLD OUT” η 38η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς: Στα 60.000.000 ευρώ οι πωλήσεις

 

 

 

12

«Η 38η Διεθνή Έκθεση  Γούνας Καστοριάς είναι η πιο επιτυχημένη  του θεσμού, όχι μόνο  γιατί  έγινε στο καινούριο κτίριο, αλλά γιατί είχε αύξηση πωλήσεων κατά 20 % φθάνοντας τα 60.000.000 ευρώ».

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς  ο «Προφήτης Ηλίας» κ. Ηρακλής Καλλισθένης  στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε με αφορμή το κλείσιμο  των εργασιών  της Έκθεσης.

Ο κ. Καλλισθένης  ανέφερε: «Εξήχθησαν τις 3πρώτες ήμερες 889 Παλτό- Ημίπαλτα-Ζακέτες και μπουφάν, ενώ η εξαγωγή των δερμάτων ξεπέρασε τα 2600 κομμάτια. Επίσης εξήχθησαν 100 άλλα είδη γουνοποιίας».

Ο κ. Καλλισθένης  τόνισε ακόμη: «Η φετινή επιτυχία  μας δημιουργεί την υποχρέωση, η επομένη Έκθεση να είναι ακόμη καλύτερη ,χωρίς τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν φέτος λόγω κυρίως της ηλεκτροδότησης,  μιας και η ΔΕΗ δε  βοήθησε καθόλου».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς εξέφρασε τέλος το παράπονο ότι  «οι φορείς της πόλης δεν βοήθησαν την Έκθεση και ότι όλα όσα  έγιναν, έγιναν μόνο από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς».

Την Έκθεση επισκέφτηκαν 1.300 περίπου εμπορικοί  επισκέπτες από 38 χώρες.

Ενώ 6.000 ήταν οι υπόλοιποι επισκέπτες.

http://fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: