Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

''Nτου'' της Αστυνομίας σε οδηγούς που συμμετείχαν σε αυτοσχέδιες κόντρες στην Εγνατία Οδό - Περίπου 50 οδηγοί από διάφορες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

 

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (ώρα 22:30),  στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Καλαμιάς. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, περίπου 50 οδηγοί αυτοκινήτων (στην πλειοψηφία τους μεγάλου κυβισμού) από διάφορες περιοχές της Δ. Μακεδονίας, συγκεντρώθηκαν στην παρκίδα φορτηγών που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο και επιδόθηκαν σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητος (κόντρες), θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τους εαυτούς τους, όσο και όσους ανυποψίαστους διερχόμενους οδηγούς.

Σε μπλόκο που έστησε η Tροχαία Κοζάνης κοντά στον κόμβο στα Μελίσσια εντόπισε δέκα (1ο) από τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στις “κόντρες”, επιβάλλοντας στους ιδιοκτήτες τους πρόστιμα 700 ευρώ στον καθένα και αφαίρεση αδείας και διπλώματος για διάστημα 30 ημερών. Να σημειωθεί ότι παρόμοιοι αγώνες “στήνονται” πολλές φορές κατά τη διάρκεια του χρόνου στο συγκεκριμένο σημείο, γεγονός που έχει αναγκάσει την Τροχαία Κοζάνης να λάβει αυξημένα μέτρα προτού θρηνήσουμε θύματα.

Η φωτογραφία είναι από παλαιότερους αγώνες, τo 2012, στο συγκεκριμένο σημείο.

kozan.gr

ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com/2013/11/n-50.html#ixzz2lBdBP5X3

Δεν υπάρχουν σχόλια: