Πολύ εύκολη και νοστιμότατη Πολίτικη λύση !!! Φτιάξτε τα !!!
Υλικά
500 γραμ κιμά από αρνί
500 γραμ κιμά από μοσχάρι
10 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο
3 κουτ,σούπας ξύδι [μηλόξυδο]
2 κρεμμύδια στον τρίφτη
1 κουτ,σούπας πάπρικα γλυκιά
ι κουταλιά κοφτή σούπας κατευρό πιπέρι
αλάτι
πιπέρι
1 κουταλ σούπας μπέκιν πάουντερ
1/2 κούπας ελαιόλαδο
1 πιπεριά αλεσμένη Φλωρίνης
λίγο νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό ζυμώνοντας πάρα πολύ καλά .
Ζυμώνουμε για 10 λεπτά τουλάχιστον παίζει ρόλο να είναι αφράτα τα κεμπάπ μας.
Τα σκεπάζουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο να πάρουν τα αρώματα και να σφίξει το μείγμα μας.
Ψήνουμε σε σχάρα η στο γκρίλ για 10 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε με πίτες τις οποίες έχουμε ψήσει και κόψει σε κομμάτια με κρεμμύδια ροδέλες πατάτες τηγανιτές μαιντανό η ότι μας αρέσει .
Επίσης σερβίρονται και με γιαούρτι πλήρες πασπαλίζουμε με πάπρικα η ρίγανη και ψιλοκομμένο μαιντανό !Καλή επιτυχία !!!
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Υλικά
500 γραμ κιμά από αρνί
500 γραμ κιμά από μοσχάρι
10 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο
3 κουτ,σούπας ξύδι [μηλόξυδο]
2 κρεμμύδια στον τρίφτη
1 κουτ,σούπας πάπρικα γλυκιά
ι κουταλιά κοφτή σούπας κατευρό πιπέρι
αλάτι
πιπέρι
1 κουταλ σούπας μπέκιν πάουντερ
1/2 κούπας ελαιόλαδο
1 πιπεριά αλεσμένη Φλωρίνης
λίγο νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό ζυμώνοντας πάρα πολύ καλά .
Ζυμώνουμε για 10 λεπτά τουλάχιστον παίζει ρόλο να είναι αφράτα τα κεμπάπ μας.
Τα σκεπάζουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο να πάρουν τα αρώματα και να σφίξει το μείγμα μας.
Ψήνουμε σε σχάρα η στο γκρίλ για 10 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε με πίτες τις οποίες έχουμε ψήσει και κόψει σε κομμάτια με κρεμμύδια ροδέλες πατάτες τηγανιτές μαιντανό η ότι μας αρέσει .
Επίσης σερβίρονται και με γιαούρτι πλήρες πασπαλίζουμε με πάπρικα η ρίγανη και ψιλοκομμένο μαιντανό !Καλή επιτυχία !!!
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου