Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Οι 'Λύκοι της Νύχτας' του Πούτιν με τις Harley 'μαρσάρουν' πρώτοι στο Άγιο Όρος.Ρώσοι μοτοσικλετιστές επισκέπτονται το Άγιο Όρος και άλλους τόπους λατρείας στην Ελλάδα. Εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας επιβεβαίωσε ότι έχει αρχίσει η διαδικασία προετοιμασίας της διοργάνωσης της επίσκεψης Πούτιν. Αντιπροσωπεία ρωσικής λέσχης μοτοσικλετιστών πραγματοποιεί συμβολική επίσκεψη-προσκύνημα, όπως αναφέρει, σε θρησκευτικούς προορισμούς στην Ελλάδα, με επίκεντρο το Άγιο Όρος....


Στη σχετική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα, τα μέλη της αποστολής των «Λύκων της Νύχτας», όπως ονομάζεται η ρωσική λέσχη, εξήγησαν τους λόγους του ταξιδιού τους, τα προβλήματα που συνάντησαν αλλά και τις ιδέες που τους εμπνέουν. 

Επίσης μίλησαν με θερμά λόγια για τους ιστορικούς, πολιτιστικούς και κυρίως θρησκευτικούς δεσμούς Ελλάδας και Ρωσίας και τόνισαν ότι η εκδήλωση γίνεται και στο πλαίσιο του κοινού αφιερωματικού έτους 2016 «η Ελλάδα στη Ρωσία και η Ρωσία στην Ελλάδα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: