ΥΛΙΚΑ
3 κότσια
Μισό φλιτζάνι λάδι
2 σκελίδες σκόρδο
Δενδρολίβανο ή θυμάρι ή ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
3 κουταλιές μουστάρδα
1 ποτήρι άσπρο κρασί
Διαδικασία
• Αρχικά, ετοιμάζουμε τη μείγμα για το μαρινάρισμα.
• Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο ή το θυμάρι, ή τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε όλα μαζί.
• Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα κότσια και τη συνέχεια, τα πασπαλίζουμε με το παραπάνω μείγμα.
• Καλό είναι, το μαρινάρισμα να γίνει από το προηγούμενο βράδυ
• Τοποθετούμε τα μαριναρισμένα κότσια στη γάστρα και προσθέτουμε το κρασί
• Ψήνουμε για περίπου 3 ώρες, στους 180 βαθμούς
• Προς το τέλος του ψησίματος, αφαιρούμε το καπάκι της γάστρας για να ροδοκοκκινήσει το κρέας
• Συνοδεύουμε με πατάτες ή ρύζι
3 κότσια
Μισό φλιτζάνι λάδι
2 σκελίδες σκόρδο
Δενδρολίβανο ή θυμάρι ή ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
3 κουταλιές μουστάρδα
1 ποτήρι άσπρο κρασί
Διαδικασία
• Αρχικά, ετοιμάζουμε τη μείγμα για το μαρινάρισμα.
• Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο ή το θυμάρι, ή τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε όλα μαζί.
• Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα κότσια και τη συνέχεια, τα πασπαλίζουμε με το παραπάνω μείγμα.
• Καλό είναι, το μαρινάρισμα να γίνει από το προηγούμενο βράδυ
• Τοποθετούμε τα μαριναρισμένα κότσια στη γάστρα και προσθέτουμε το κρασί
• Ψήνουμε για περίπου 3 ώρες, στους 180 βαθμούς
• Προς το τέλος του ψησίματος, αφαιρούμε το καπάκι της γάστρας για να ροδοκοκκινήσει το κρέας
• Συνοδεύουμε με πατάτες ή ρύζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου