Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ο χειρότερος φωτογράφος γάμου

 

Πρέπει να είναι ο χειρότερος φωτογράφος που έχει προσλάβει ποτέ ζευγάρι για να απαθανατίσει τον γάμο του. Προφανώς βαριόταν τη ζωή του, δεν θέλησε καν να κρατήσει την κάμερα, την οποία παράτησε στο γρασίδι, με αποτέλεσμα να χάσει όλες τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού.

Για την ακρίβεια, τις κατέγραψε, αλλά από διαφορετική οπτική γωνία. Για παράδειγμα, όταν ο γαμπρός φίλαγε τη νύφη, η κάμερα τράβαγε τα... πόδια τους, αφού ο εικονολήπτης παράτησε την κάμερα κάτω στο γρασίδι, όπως και τη φωτογραφική μηχανή.

Η χαρούμενη νύφη έσκασε 5000 ευρώ στον επαγγελματία φωτογράφο που ανέλαβε την κάλυψη του γάμου της. Τη μέρα που όμως πήρε στα χέρια της το dvdμε το βίντεο και τις φωτογραφίες, έσκασε από το κακό της. Έβαλε τα κλάματα με το αποτέλεσμα που είδε και τώρα είναι αποφασισμένη να τρέξει τον αδέξιο φωτογράφο στα δικαστήρια.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι την ημέρα που παρέλαβε τις φωτογραφίες, φώναξε και τις... φίλες της, για να δουν όλοι μαζί την ομορφότερη στιγμή της ζωής της, η καταγραφή της οποίας όμως εξελίχθηκε σε... παρωδία.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: