Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Σκληρές κουβέντες ακούστηκαν σήμερα στη Βουλή ανάμεσα στους προέδρους της ΝΔ και του ΛΑΟΣ τους οποίους φάνηκε πλεον να χωρίζει άβυσσος.

http://www.newsit.gr/files/Image/16-03-11/resized/croped/1631506_190_137_160_90.jpg

Αφορμή, άρθρο του συνεργάτη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Φαήλου Κρανιδιώτη.
Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Ολομέλειας από τον Πρωθυπουργό, ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να πάρει θέση για το επίμαχο άρθρο, στο οποίο, όπως είπε εξυβρίζεται ο ίδιος και περιλαμβάνονται υποτιμητικά σχόλια για την εφημερίδα Καθημερινή και τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.
«Αν στηρίξετε τον κ. Κρανιδιώτη θα είστε ίδιος μ' αυτόν. Πιστεύω πως από το βήμα της Βουλής θα καταγγείλετε αυτές τις πράξεις, που μειώνουν την παράταξη αυτή που υπηρετήσατε για ένα διάστημα και υπηρετείτε ξανά», επισήμανε.
Εντονη ήταν η αντίδραση του κ. Σαμαρά, ο οποίος κατά τη δευτερολογία του σημείωσε με νόημα ότι η «ΝΔ ούτε υβρίζει, ούτε κάνει κολοτούμπες, ούτε προβοκάρει». «Ξέρετε καλά ποιοι εκφράζουν τη ΝΔ και συνεπώς η ερώτησή σας επιστρέφεται. Δεν περνάνε αυτά κ. Καρατζαφέρη, αλλού να τα κάνετε. Μήπως αντί ΛΑΟΣ είστε λαγός κ. Καρατζαφέρη;», συμπλήρωσε.
«Έχω την εντύπωση ότι κάποιος έγινε λαγός και έφυγε», απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σημειώνοντας πως αντιλαμβάνεται την ταραχή του αρχηγού της ΝΔ, μετά την τελευταία δημοσκόπηση, που όπως είπε, παρουσιάζει τον Λαίκό Ορθόδοξο Συναγερμό ως το πιο δημοφιλές κόμμα της αντιπολίτευσης.
«Δεν μπορεί αυτό το κόμμα να έχει άνοδο 50% μέσα σε ένα μήνα, όπως και να το κάνουμε σπάει νεύρα, οι αρχηγοί όμως πρέπει να έχουν ατσάλινα νεύρα», συνέχισε. «Σας αφήνουμε στο περιθώριο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) σας προσπερνάμε. Ο λαός έχει καταλάβει ότι ο ΛΑΟΣ μπορεί να βγάλει τη χώρα από την ύφεση», κατέληξε.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: