Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αυτό θα πει πάθος! Καλλιεργούσε χασισόδεντρα μέσα στη φυλακή!

 

Αυτό θα πει πάθος! Ούτε μέσα στην φυλακή δεν σταμάτησε τις… συνήθειές του ένας 56χρονος από τη Μεσσηνία που εξέτιε ποινή φυλάκισης για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης! Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι τον έβαλαν σε… αγροτική φυλακή και φύτεψε… χασισόδεντρα κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων!
Οι περίεργες κινήσεις του μέσα στη νύχτα έβαλαν σε υποψίες έναν σωφρονιστικό υπάλληλο που τον παρακολούθησε και τον είδε να περιποιείται τα δενδρύλλια που είχε φυτέψει χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς! Έτσι, ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Νέας Κυδωνίας οι οποίοι συνέλαβαν τον... αμετανόητο καλλιεργητή και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα για να προσθέσει νέα ποινή σε αυτήν που εκτίει.
*** Στην Κατερίνη, δύο Έλληνες συνελήφθησαν άνδρες όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας σταμάτησαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν, έκαναν έρευνα και βρήκαν μικροποσότητα χασίς. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους, όπου κατασχέθηκαν τρία κιλά και 971γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχαν παράνομα.
*** Στην Κέρκυρα, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 52χρονο Έλληνα, στο σπίτι του οποίου στην περιοχή Μυρτιώτισσα Παρελίων ανακάλυψαν μια μικρή χασισοφυτεία από 16 δενδρύλλια ύψους 10 ως 30 εκατοστών, ημιαποξηραμένα αποσπάσματα από φυτά κάνναβης βάρους 70 γραμμαρίων και 68 γραμμάρια «φούντα».
*** Στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, συνελήφθησαν ένας 23χρονος και ένας 19χρονος που έπεσαν σε μπλόκο στην περιοχή του Πανόρμου, όταν στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν 66 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: