Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Οι… κυρίες βγαίνουν βόλτα

 

Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Το «Κλασικό ράλι Ελλάδος» διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο, 28-29 Μαΐου, οι λέσχες κλασικών αυτοκινήτων, ΦΙΛΠΑ και Σ.Ι.Σ.Α. Συνολικά 90 πληρώματα θα πάρουν εκκίνηση την Παρασκευή 27 Μαΐου κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και θα ξεκινήσουν τις… μάχες την επομένη με κατεύθυνση προς τον Ισθμό. Εκεί θα ενωθούν με συμμετοχές από την Πελοπόννησο και στις 11:30 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού σκέλους από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.
Η διαδρομή

Οι αγωνιζόμενοι θα κινηθούν προς Νεμέα, Καλίανους, Σκοτεινή, Λεβίδι και Βυτίνα, όπου θα γίνει και ανασυγκρότηση. Στη συνέχεια, θα περάσουν από Δημητσάνα, Παλούμπα και έπειτα από «μυθικές» απλές και ειδικές διαδρομές θρυλικών ράλι του παρελθόντος, οι διαγωνιζόμενοι θα τερματίσουν την 1η μέρα στην Ολυμπία με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Αμαλία».
Την Κυριακή η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 και τα πληρώματα θα ακολουθήσουν τις διαδρομές με κατεύθυνση Κρέστενα, Τρυπητή, Ανδρίτσαινα, Νέδα και Μεγαλόπολη. Μετά θα περάσουν από Βλαχοκερασιά, Καστάνιτσα, Άστρος και θα τερματίσουν πανηγυρικά στο Άργος με την εκτέλεση περίπου 14 ειδικών διαδρομών ακριβείας και τη συμπλήρωση περίπου 550 αγωνιστικών χιλιομέτρων.
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα στις 20:30 στο Κτήμα Λιάρου.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: