Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Μυστικό ραντεβού με τον πρωθυπουργό στη Σκιάθο είχαν οι Χριστοφοράκος, Καραβέλας και Μάκαρος!

 


Μεγάλες στιγμές ζει η πανέμορφη Σκιάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φυγάδες Καραβέλας, Χριστοφοράκος και Μάκαρος έδεσαν με θαλαμηγούς στο νησί για να ενισχύσουν το ηθικό του πρωθυπουργού ενόψει του μεγάλου αγώνα ενάντια στην ανομία και την ατιμωρησία που πρόκειται να ξεκινήσει ο δικός μας από τον Σεπτέμβριο.

Οι 3 τους που βρίσκονται στη δεινή θέση του διωκόμενου είναι σε θέση να γνωρίζουν τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει ο Χρήστος Παπουτσής (μάνικες νερού, οδοφράγματα και τίγρεις στο κυνήγι των Αγανακτισμένων) για να τους εντοπίσει. (Το ίδιο και η Αντωνία Ηλία που δήλωσε πως δεν είναι η Αντωνία Ηλία αλλά η Βάσω Παπανδρέου)

Το ελληνικό τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου που είναι παχιές οι μύγες , είναι το αγαπημένο φυγάδων, μεγαλοαπατεώνων, εμπόρων ναρκωτικών, νταβατζήδων των ΜΜΕ και πάει λέγοντας καθώς ανεβασμένοι στις θαλαμηγούς τους κάνουν τα νταλαβέρια τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Λιμενικό της Πάρου έχει ξεμείνει-λόγω βλάβης- από σκάφος και οι άνδρες του κάνουν περιπολίες με τράτες και Πάριο στη κασετοφωνιά.

Χριστοφοράκος, Καραβέλας και Μάκαρος κουβαλάνε μαζί τους και δώρα για τον άτεγκτο στα θέματα της ανομίας πρωθυπουργό μας.

-Αγαπούλα μου, να δώσεις φιλάκια στον Παυλούκο. Είναι πολύ σκληρό αγόρι, αλλά μ αρέσει…

Ήταν το μήνυμα του Μάκαρου στον πρωθυπουργό για τον Γερουλάνο τον ακαταμάχητο ο οποίος έχει ξεμείνει στις ΗΠΑ.

Οι δε Καραβέλας και Χριστοφοράκος, ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να δώσει καμιά δουλίτσα στη Siemens.

Τα δώρα του Μάκαρου ήταν ένα ζευγάρι εφαρμοστά κολάν και 2 ζευγάρια Oakley.

O Xριστοφοράκος του χάρισε ένα βιβλίο με την Ιστορία της Στάζι ενώ ο Καραβέλας ένα σημείωμα με τους υπεράκτιους λογαριασμούς του!

http://www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: