Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΧΑΜΕΝΩΝ ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ

 

Με πρόφαση την αναπλήρωση των χαμένων ωρών, το υπουργείο (της πάλαι ποτέ Εθνικής) Παιδείας, προχωρεί σε απαγόρευση συμμετοχής στις παρελάσεις, ενόψει της 28ης Οκτωβρίου, για τα σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη για πάνω από τέσσερις ημέρες. Σύμφωνα με τον ειδικό γραμματέα του Μιχάλη Κοντογιάννη (της σχολής Ρεπούση & Γιαννάκου;), η απόφαση αυτή (που για να μη γελιόμαστε, έχει πολύ συγκεκριμένη στόχευση, θα εξηγήσουμε αμέσως...) ελήφθη «προκειμένου να μη χαθούν περαιτέρω διδακτικές ώρες για τις πρόβες που απαιτούνται καθημερινά ενόψει των μαθητικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου».

Στο βάθος του μυαλού των ΠΑΣΟΚων και λοιπών αριστεριστών, υπάρχει πάντα η κατάργηση των μαθητικών & στρατιωτικών παρελάσεων που πραγματοποιούνται στις εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου. Τις θεωρούν «μιλιταριστικές», ενώ μιλούν συνεχώς και για «μεταξικά κατάλοιπα» (δηλαδή αυτά που διασφάλισαν σε όλο τον κόσμο το 8ωρο, το ΙΚΑ, την υγειονομική περίθαλψη και πολλά άλλα, που σήμερα μια αριστερή και καθ' όλα «προοδευτική» κυβέρνηση αποδομεί). Είναι σαφές ότι οι αριστεροί θέλουν τους Έλληνες νέους χωρίς φρόνημα και τη χώρα αποστρατικοποιημένη, έρμαια στις διαθέσεις της και στα «αντάρτικα πόλεων» που κατά καιρούς στήνει.

Βρήκαν λοιπόν τώρα την ευκαιρία, με την απίστευτη αυτή και δήθεν «ορθολογιστική» απόφαση, να βάλουν άλλο ένα λιθαράκι στην κατεύθυνση της κατάργησης των παρελάσεων και του εθνικού αποχρωματισμού της χώρας.

http://elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: