Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Χρήστος Μανώλης : <<Αν παίξουμε αυτό που μπορούμε θα περάσουμε νικηφόρα από την Μεσοποταμία>>

 

 

 

Στα πλαίσια της media day ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ Χρήστος Μανώλης  έκανε δηλώσεις για τον αγώνα του Σαββάτου με τις Ελπίδες Μες/μιας καθώς και για την ως τώρα πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού :

Αναφορικά με τον αγώνα της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τις Ελπίδες Μεσοποταμίας είπε:

<<Είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς. Είναι επικίνδυνο γιατί από ότι γνωρίζω ο αντίπαλος αποτελείτε από νεαρούς ποδοσφαιριστές που δουλεύουν αρκετά χρόνια μαζί και φέτος έχουν προστεθεί τέσσερεις, πέντε έμπειροι παίκτες που πέρυσι αγωνίζονταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και έχουν δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο. Σε συνδυασμό με το ότι έχουν πραγματοποιήσει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι από τα πιο πονηρά ματς και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Πιστεύω όμως πως αν εμείς παίξουμε αυτό που μπορούμε και είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο  θα περάσουμε νικηφόρα από την Μεσοποταμία προσθέτοντας ακόμη τρεις βαθμούς στην βαθμολογική μας συγκομιδή.>>

Για την ως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα δήλωσε :

<<Το ξεκίνημα είναι πάρα πολύ καλό. Η ομάδα μετά από έξι αγωνιστικές είναι πρώτη, η διάθεση και η όρεξη όλων των παιδιών όπως φαίνεται  στις προπονήσεις  είναι μεγάλη.  Πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα την προσπάθεια μας, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και τίποτα δεν έχει κριθεί από την έκτη αγωνιστική.

Το ευχάριστο είναι ότι φέτος η ομάδα ξανά βρήκε την αίγλη της προσελκύοντας και νεαρά παιδιά από το χωριό που θεωρώ  πως είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία.>>

Τέλος ο αρχηγός  είπε και την άποψη του για το PAOK KOSTARAZIOU BLOG SPOT:

<<Συγχαρητήρια για την δημιουργία του blog,που δίνει την δυνατότητα σε όσους είναι μακριά από το Κωσταράζι να παρακολουθούν την πορεία της ομάδας και να μαθαίνουν τα νέα της. Είναι πάρα πολύ οργανωμένο σε όλα τα επίπεδα. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρω πως οι αναρτήσεις στο blog γίνονται πάντα θέμα στις μεταξύ μας συζητήσεις  λέγοντας ο ένας τον άλλο με δόση πειράγματος -το διάβασα στο blog.

Αναρτήθηκε από ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: