Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Μοίρασαν τα ιμάτια της Ελλάδας. Τι αποφάσισε ο ΥΠΕΡπρωθυπουργός κ.Χορστ Ράιχενμπαχ. Σε ποιούς αναθέτει το μοίρασμα των ιματίων!

 

Μοίρασαν τα ιμάτια της Ελλάδας

Με έναν φάκελο υπό μάλης επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα ο επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν, Χορστ Ράιχενμπαχ. Μέσα σε αυτόν θα περιέχονται οι οριστικές εντολές των Βρυξελλών και του Βερολίνου, σύμφωνα με τις οποίες οι μεγάλες χώρες της ευρωζώνης χωρίζουν την Ελλάδα στο πλαίσιο ενός μακρόπνοου σχεδίου αυστηρότερης επιτήρησης της χώρας μας σε 16 μεγάλα διοικητικά κομμάτια.



Όπως τονίζεται αρμοδίως, μεταξύ άλλων, το σύστημα φορολόγησης θα παραχωρηθεί στους Γερμανούς, η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού στους Γάλλους και οι ιδιωτικοποιήσεις στους Ολλανδούς.

Οι τελικές στρατηγικές για τη χώρα μας θα οριστικοποιηθούν σε μία μυστική σύσκεψη στις Βρυξέλλες, υπό τον κ. Ράιχενμπαχ...
Όπως αναφέρει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», την περασμένη Παρασκευή στις Βρυξέλλες έγιναν οι προκαταρκτικές συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της Κομισιόν και του γερμανού αξιωματούχου και όλα είναι έτοιμα, ώστε αύριο, σε δεύτερη συμπληρωματική σύσκεψη, να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Η βοήθεια που θα προσφέρουν οι χώρες της Ευρωζώνης προς την Ελλάδα θα βαπτιστεί «τεχνική», αλλά επί της ουσίας, είναι πλέον σαφές ότι οι ξένοι θα διοικούν από εδώ και στο εξής τα περισσότερα υπουργεία.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: