Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΠΑΣ Λεύκης – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ Κυριακή 25 Μαρτίου

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ !!!

 

Γήπεδο : Λεύκης

Έναρξη : 17:00

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ παίζοντας πολύ κακό ποδόσφαιρο την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Βασιλειάδας. Να σημειώσουμε πως ήταν η δεύτερη ήττα εντός έδρας ( είχε προηγηθεί αυτή από την Ακαδημία Κάστωρ με 1-3 στις 4/12/11) και ο πρώτος αγώνας που ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ δεν σκόραρε στο Πρωτάθλημα.

Για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Λεύκης στο γήπεδο της Λεύκης στις 17:00. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Δημητριάδης Ι. και βοηθοί οι κ. Κοκετίδης Ι. και Καπρής Δ.

Ο ΠΑΣ Λεύκης βρίσκετε στην δεύτερη θέση του Βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς μόλις δύο πίσω από τον Δικέφαλο του Κωσταραζίου. Διαθέτει ένα σύνολο με δυο, τρείς καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν και η μεγάλη του δύναμη φέτος είναι η άμυνα αφού έχει δεχτεί μόλις 17 τέρματα σε 18 αγωνιστικές, μια απόδοση που είναι η καλύτερη όλων των ομάδων.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Λεύκης αναδέχτηκε ισόπαλος με 2-2 στην Αγία Κυριακή της τοπικής ομάδας, πήρε όμως τους τρείς βαθμούς της νίκης μετά από δικαίωση του στην ένσταση που κατέθεσε.

Ο αγώνα μόνο εύκολος δεν θα είναι για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, που μετά το σοκ της ήττας από τον Εθνικό καλούνται να σηκώσουν το κεφάλι και με την νίκη τους να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σε όλους. Η δικιά τους απόδοση είναι αυτή που θα ορίσει το τελικό αποτέλεσμα και με προσήλωση, συγκέντρωση και πολύ προσπάθεια σε όλο το ενενηντάλεπτο θα έρθει η νίκη.

Ο αγώνας αυτός θα είναι ο τρίτος για φέτος ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού εκτός από το πρωτάθλημα συναντήθηκαν και στον θεσμό του κυπέλου με τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να πανηγυρίζει ισάριθμες νίκες.

Α ΓΥΡΟΣ

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – ΠΑΣ Λεύκης 2-1

ΣΚΟΡΕΡ : 1-1 Λάκης Γιάννης, 2-1 Παπανδρέου Νίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: