Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Καστοριά: Δεν κλείνουν τα φυλάκια

 


Δε θα κλείσουν το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό και το φυλάκιο Διποταμίας. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, ο οποίος...την περασμένη εβδομάδα επικοινώνησε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο και με επιχειρήματα του έθεσε την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας τους στον ακριτικό νομό.
Από την πλευρά του ο κ. Αβραμόπουλος υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, τόσο το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Άργους Ορεστικού όσο και το φυλάκιο Διποταμίας. Παράλληλα ζήτησε και την ενεργοποίηση άλλων φυλακίων, εφόσον έχει το Υπουργείο τη δυνατότητα αυτή.
Το θέμα των στρατιωτικών φυλακίων και του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων έθεσε και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καστοριάς, Δημήτρης Καραμανίδης, στη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα. Όπως δήλωσε ο κ Καραμανίδης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και δεσμεύτηκε ότι δε θα κλείσουν τα φυλάκια, ενώ θα λειτουργεί κανονικά και το ΚΕΝ Άργους Ορεστικού.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

http://www.mpetskas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: