Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ετήσια διεθνής συνάντηση Alfisti εις τας Σέρρας

 

Για 5η συνεχή χρονιά το alfisti.gr διοργανώνει το διάστημα 16-18 Μαρτίου το ετήσιο τριήμερο διεθνές trackday στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα μπορούν να λάβουν μέρος ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Alfa Romeo αλλά και περιορισμένος αριθμός άλλων ιταλικών και «αλλόθρησκων» μόνο αν ανήκουν σε μέλη που δεν μπορούν για κάποιο λόγο να φέρουν την Alfa Romeo τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταφέρουν το αυτοκίνητό τους με  φορτηγό - αυτοκινητάμαξα ενώ σύμφωνα με τη λέσχη θα υπάρχουν πολύ καλές παροχές, τόσο στην πίστα όσο και στη διαμονή. Οι βασικές παροχές εκδήλωσης περιλαμβάνουν: ατομική χρονομέτρηση με το σύστημα χρονομέτρησης της πίστας, ασθενοφόρο, πυροσβεστική και ιατρική κάλυψη όλες τις ημέρες, αυτοκόλλητα-αριθμοί συμμετοχών και χορήγηση χώρου (Box) φύλαξης ελαστικών και εργαλείων. Επίσης θα υπάρξουν και επιπλέον παροχές όπως: φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, υπηρεσία ασφαλείας στον χώρο της πύλης εισόδου και στα pits, ενθύμια – αναμνηστικά, δωρεάν αλλαγή ελαστικών στο χώρο των pits.
Να σημειώσουμε ότι το κόστος για συμμετοχή στην εκδήλωση είναι 70 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 6944769848.

Η αφίσα του 5ου διεθνές trackday που διοργανώνει το alfisti.gr

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: