Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΟΚ Κωσταραζίου - Βίτσι 4-2 foto

 

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλά γκολ, ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, πέτυχε την τέταρτη σερί του νίκη, κάμπτοντας την αντίσταση του Βιτσίου νικώντας με 4-2 για την 16η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Βιτσίου, έκανε το ''λάθος'' να προηγηθεί με τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου να ανεβάζει στροφές από εκείνο το σημείο και να είναι καταιγιστικός!

Η απάντηση ήρθε από τον Θωμά Τομόπουλο, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Από εκείνο το σημείο και μετά, ανέλαβε δράση ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Λάκης και ''φιλοδωρόντας'' τον αντίπαλο τερματοφύλακα με δύο τέρματα (το δεύτερο, μετά από ολιγωρία της άμυνας και του τερματοφύλακα του Βιτσίου), έκανε την ανατροπή και την λήξη του ημιχρόνου να βρίσκει τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 3-1.
Στο δεύτερο μετά από κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ήρθε η σειρά του Λιάπη να μπει στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 4-1 κλειδώνοντας την νίκη.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-2 μετά από ωραία ασίστ, από έναν πρώην παίχτη της ομάδας του Κωσταραζίου, Αντώνη Στασινόπουλου.

Στην βαθμολογία, μετά και την σημερινή νίκη ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου έφτασε τους 21 βαθμούς και παρέμεινε στην 10η θέση ενώ η ομάδα του Βιτσίου παρέμεινε στην 11η με 14 βαθμούς.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Δείτε εδώ το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με σκόρερ  τον Λιάπη.

http://kostarazi24.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: