Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο 5000 τμ και βάλε, στην πλατεία Συντάγματος ακριβώς. Κρίμα να μένει άχρηστο...

 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο 5000 τμ και βάλε, στην πλατεία Συντάγματος ακριβώς. Κατάλληλο για ομιλίες, συνεδριακό κέντρο, διοργανώσεις εκδηλώσεων, γάμους, βαφτίσεις κλπ. Διαμπερές από σκάνδαλα, με υπέροχη μεγάλη πλατεία μπροστά, εξοχή, περιστέρια που τρώνε ψίχουλα αν τους ρίξεις, κατάλληλο και για φωτογραφίες με τσολιάδες. Κατάλληλο επίσης και για διαδηλώσεις και συγκρούσεις με ΜΑΤ.

Μεγάλη κεντρική αίθουσα ομιλιών με έδρανα καρυδιάς, από κάθε καρυδιάς 300 καρύδια. Νεόδμητη αίθουσα εξεταστικής επιτροπής, κυλικείο, 834 γραφεία και 3567 υπαλλήλους. Μπάνια για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, θωρακισμένες πόρτες, πολιτική κουζίνα, κατάλληλο και για κυνοβούλιο.
Αρχική τιμή 2 δις ευρώ, δίνεται και κοψοχρονιά ώστε να πάει στο διάολο και να ησυχάσουμε από δαύτους. Και που την έχουμε τι την κάνουμε, μήπως δουλεύει σαν βουλή;
Σκέψεις του ιδιοκτήτη:
Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα την αγοράσει κανείς παρότι με τις μνημονιακές μαλακίες των επί του παρόντος ενοίκων της, έχει σχεδόν μηδενιστεί η εμπορική της αξία. Αποτελεί βλέπετε βόμβα αμοραλισμού, διαφθοράς και ηλιθιότητας στο κέντρο της Αθήνας, που απειλεί όχι μόνο την ακεραιότητα της χώρας και την ήδη καταβεβλημένη δημοκρατία, αλλά ακόμα και αυτή την ζωή των πολιτών.
Πηγή:Λες Μαλακίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: