Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε ποιους χρηματοδοτεί η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος να ξαναγράφουν την ελληνική ιστορία (οπως γουστάρουν) μέσω ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών.

 

Όπως μας πληροφόρησε ο Τατσόπουλος παρουσιαστής της εκπομπής από την σελίδα του στο facebook,την Τετάρτη δεν απαντάει σε μηνύματα,παρά μόνο μας δίνει τα στατιστικά από την τηλεπίτα που πήρε η εκπομπή.Όπως στην συνέχεια μας ενημέρωσε...και ότι θα αναχωρήσει "για το τεταρτιάτικο ανθελληνικό του μάθημα δημιουργικής γραφής"...

Και από κάτω σε άλλα μηνύματα,πανηγυρίζανε η Βαλινάτου με την Αλ Σάλεχ,η οποία μας ενημέρωσε με την σειρά της...Afrodite Al Salech ωραια ... fish and chips ... και προπαγανδα ... nice!

Ο/η Βαλιανάτου χάρηκε ιδιαιτέρως μόλις ο Τατσόπουλος,άλλαξε το όνομα του προς χάριν του HELLAS ORTHODOXY και αυτοονομάστηκε σε "ψωλή του βουκεφάλα"..

Gregory Vallianatos A ‎...πές το επιτέλους!! ...άκου Tatsopoulos... Kόντεψες να το πιστέψεις...

Τα "συγχαρητήρια μου" στην Εθνική Τράπεζα.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δηλώνει πως δεν μπορεί να ελέγξει την επιθετική τακτική του στρατού του,οι συνεχόμενες προκλήσεις/παραβιάσεις και οι αποκαλύψεις για σχεδιασμένη επίθεση της Τουρκίας σε ελληνικά νησιά,έγιναν γνωστές.Εσείς χρηματοδοτήσατε τους δηλωμένους ανθέλληνες/μισέλληνες -Νενέκους να κάνουν επιστημονική διαστρέβλωση της Ιστορίας της χώρας μας.

ΕΥΓΕ...

eglimatikotita

hellenic revenge

Δεν υπάρχουν σχόλια: