Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Σουμάχερ: Αποχωρεί ξανά;

F1

 

 

Για πρώτη φορά εδώ και δυο χρόνια που επανήλθε στην ενεργό δράση ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ξανά άμεσα.
Ο Σουμάχερ μιλώντας στην Ιταλική Corriere dello Sport απάντησε σε ερώτηση για το αν τον απασχολεί η αποχώρηση εκ νέου: «Ήρθα στη Mercedes μ’ έναν συγκεκριμένο στόχο όχι να κερδίσουμε πάση θυσία αλλά να αναπτύξουμε και να δυναμώσουμε την ομάδα. Δεν ξέρω αν είμαι εγώ το πρόβλημα. Είναι αλήθεια πως είμαι λίγο πιο χαλαρός απ’ ότι στο παρελθόν και δεν ξέρω αν αυτή η προσέγγιση είναι η ιδανική γι’ αυτή την ομάδα. Κάποια στιγμή θα αξιολογήσουμε εκ νέου αν θα συνεχίσω ή θα σταματήσω» τόνισε ο Σουμάχερ παρότι το συμβόλαιό του με τη Mercedes λήγει στα τέλη του 2012.

Ο Γερμανός φέτος έχει μια απογοητευτική χρονιά, οι βαθμοί που συγκεντρώνει ως τώρα είναι μόλις 32 έναντι 48 του teammate του Νίκο Ρόσμπεργκ.

Αμέσως μετά απ’ αυτές τις δηλώσεις φούντωσαν οι φήμες για τον Πωλ ντι Ρέστα που φέρεται ως πρώτος υποψήφιος στην κούρσα διαδοχής του Μ.Σουμάχερ στο κόκπιτ της Mercedes.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: