Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ Μ.Κ.Ο ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑΚΙΑ

arkouda

Σύσκεψη με θέμα « Προβλήματα από τις Πρόσφατες Εμφανίσεις της Αρκούδας στην Περιοχή μας και Τρόποι Αντιμετώπισης», πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011, και στις  10:30 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτρη Σαββόπουλου.
Προσκεκλημένοι ήταν    οι Δήμαρχοι, η Αστυνομία, οι Μ.Κ.Ο. Αρκτούρος και Καλλιστώ, Κυνηγητετικοί Σύλλογοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ναι, όμως το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται από το γραφείο ούτε μέσα από την αίθουσα συσκέψεων. Πρέπει να ληφθούν μέτρα δραστικά γιατί υπήρξαν απώλειες από τις επιθέσεις της αρκούδας και φυσικά δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.Οι Μ.Κ.Ο να αναλάβουν τις ευθύνες και να αντιμετωπίσουν το θέμα που οι ίδιοι δημιούργησαν με σκοπό να παίρνουν τα ευροπουλάκια από τις επιδοτήσεις χωρίς να τους ενδιαφέρει το τι ζημιές θα προκαλέσουν οι αρκούδες που ελευθέρωσαν . Στο Κωσταράζι έγιναν στο παρελθόν αρκετές ζημιές σε ζωντανά αλλά και σε αμπέλια και σε φράκτες, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν άνετες και σκορπίζουν τον τρόμο σε όλους όσους θέλουν να πάνε στα χωράφια , στα αμπέλια και τα μελίσσια!! Το ανησυχητικό είναι ότι μπαίνουν και στα σπίτια του χωριού ........ οι κάτοικοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τον κίνδυνο και με πολλές ζημιές ΕΝΩ ΟΙ Μ.Κ.Ο ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!

 

apolnaboss

Δεν υπάρχουν σχόλια: