Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτο: Οι Τούρκοι πουλούν αέρα κοπανιστό προς 13.5 ευρώ!

 

Είμαστε οι Έλληνες, «μανούλες» στις πατέντες, αλλά είναι και οι Τούρκοι…

Το δαιμόνιο μυαλό των γειτόνων έκανε και πάλι το θαύμα του. Οι Τούρκοι πουλούν στην αγορά κονσέρβες με αέρα Κωνσταντινούπολης, με την τιμή του να φθάνει μέχρι και τις … (!!!) 33 τουρκικές λίρες, δηλαδή 13.5 ευρώ!

Απίστευτο; Κι όμως. Τα μαγαζάκια κυρίως της Κλειστής Αγοράς γνωστής και ως Kapali Carsi έχουν κατακλειστεί από κονσέρβες, πάνω στις οποίες υπάρχει ετικέτα με τίτλο «Αέρας Κωνσταντινούπολης». Το προϊόν περιέχει 78% άζωτο, 21% οξυγόνο και 1% διοξείδιο του άνθρακα. Εκτός από τα μαγαζιά, το προϊόν πωλείται και στο μουσείο του Τop kapi της Κωνσταντινούπολης. Στο εμπόριο πωλείται προς δύο ευρώ, ενώ εάν το αγοράσει κανείς μέσω διαδικτύου (όπου συνήθως τα προϊόντα πωλούνται φθηνότερα και όχι ακριβότερα), η τιμή του φθάνει τα 13.5 ευρώ!

Οι δημιουργοί του μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι το ιδανικό προϊόν για όσους λατρεύουν την τουρκική μεγαλούπολη και θέλουν να έχουν ένα κομμάτι της στο σπίτι τους! Μούσι δηλαδή αλλά τέλος πάντων.

Γιατί μούσι; Γιατί εάν το ανοίξετε, απλούστατα δεν θα βρείτε τίποτα μέσα. Εκτός εάν είστε πτυχιούχος χημικός ή φυσικός και διαπιστώσετε ότι όντως η κονσέρβα είχε μέσα… - και επιστημονικώς αποδεδειγμένο - αέρα.

Αέρα κοπανιστό στην κυριολεξία δηλαδή. Βρε παιδιά… όποιος πάει προς Τουρκία μεριά, ας φέρει και ένα κουτί με αέρα της Πόλης… να δούμε πώς μυρίζουν οι δρόμοι δηλαδή πάνω από το Βόσπορο, όχι τίποτ’άλλο…    

Πηγή:Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: