Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 9 το βράδι. Ο ΓΑΠ γυμνάζεται στο Peak Health Club and Spa του πεντάστερου ξενοδοχείου Jumeirah Carlton Tower.

 

Στο περίφημο Peak Health Club and Spa του πεντάστερου ξενοδοχείου Jumeirah Carlton Tower το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα στο Λονδίνο, γυμναζόταν στις 9 το βράδι της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων βρίσκεται στο Knightsbridge. Διαθέτει ένα κομψό champagne lounge, σπα, πισίνα και γυμναστήριο. Είναι κοντά στο Χάιντ Παρκ, το Harrods και τα καταστήματα επώνυμων σχεδιαστών της Sloane Street.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απέχουν περίπου 800μ. από το Carlton Tower. Το Μουσείο Victoria & Albert και ο σταθμός του μετρό Knightsbridge βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Ήταν βλέπεις πολύ αγχωμένος από τις ανταποκρίσεις από τη Πολωνία του Ευάγγελου Βενιζέλου και θέλησε να φροντίσει τη φυσική του κατάσταση.

Προφανώς ο εξαφανισμένος πρωθυπουργός μας βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, στον δικό του πολυτελή παράδεισο, από τον οποίο δεν θέλει να δει τους κακομούτσονους Έλληνες οι οποίοι σαπίζουν στην ανέχεια.

Ήταν μάλιστα τόσο επείγουσα η ανάγκη να επιστρέψει στην Ελλάδα-και γι αυτό υποτίθεται ότι ανέβαλλε το ταξίδι στις ΗΠΑ-ώστε εγκατέλειψε την βρετανική πρωτεύουσα το πρωί της Κυριακής με προορισμό την Αθήνα!

Από τότε αγνοούνται τα ίχνη του…

http://www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: