Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Focus:Το γερμανικό περιοδικό που αποδεικνύει γιατί η βλακεία είναι ανίκητη!

 

Βλακείας το ανάγνωσμα! Ο διευθυντής του γερμανικού περιοδικού Focus, μ΄ ένα άρθρο για γέλια και για κλάματα που αποδεικνύει πόσο άσχετος είναι όχι μόνο με τα οικονομικά ,αλλά και με τη πραγματικότητα προτείνει να φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη και να μπει ...η ταχύτατα αναπτυσσόμενη Τουρκία!
Ο ...εμπνευστής των φοβερων εξωφυλλων του Focus Uli Donch καλό θα ήταν να πάει μια βόλτα από Τουρκία και να πάει λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη για να δει από κοντά την ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομία που θαυμάζει!
Το παραλήρημα βλακείας και ανόητης αλαζονείας του Γερμανού που μάλλον θα δηλώνει δημοσιογράφος αναφέρει:
«Αντί να είμαστε όμηροι της Ελλάδας, ας γίνουμε συνεταίροι της Τουρκίας» γράφει ο Dönch και συνεχίζει αναφερόμενος στην «αφερεγγυότητα» της Ελλάδας, στην τρόικα που «χτενίζει» τα δημοσιονομικά μας και απειλεί να μη μας καταβάλει την 6η δόση του δανείου
«Μια προβληματική κατάσταση αφήνει τη ζώνη του ευρώ και αντικαθίσταται από μια ραγδαία αναπτυσσόμενη χώρα» γράφει ο διευθυντής του Focus και διερωτάται πόσο ρεαλιστικό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο. «Διώξτε τα κράτη-παρίες και φωνάξτε την Τουρκία. Θα χάσουμε την ευκαιρία και θα καθορίζουν την τύχη της Ευρώπης τα PIGS (Portugal, Italy, Greece, Spain), όπως η Ελλάδα»…
Σε όλα αυτά, αντιπαραβάλει την εικόνα με την εικόνα της Τουρκίας. Όλα αυτά με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Αμπντουλάχ Γκιούλ στη Γερμανία αλλά και την –εδώ και 10ετίας- επιθυμία της Άγκυρας να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Για τους περισσότερους, η ιδέα μπορεί να είναι ένα σοκ. Ένα μουσουλμανικό κράτος στην χριστιανική Ευρωπαϊκή Ένωση» παραδέχεται και προσθέτει: «αν όχι η Τουρκία, ποιος άλλος;».
Σύμφωνα με τον Dönch, η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. είναι ακόμη η λύση για την οικονομική και δημογραφική γήρανση της Ευρώπης και αφήνει να εννοηθεί ότι μπροστά στο οικονομικό... θαύμα, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Εξάλλου με την καταπάτηση των ανθρωπινων δικαιωμάτων η χώρα του ,η Γερμανία έχει μια ιστορία!

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: