Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μεσσαρά: Κρέμασε τον σκύλο του γείτονα του! [φωτο]

 

Μεσσαρά: Κρέμασε τον σκύλο του γείτονα του! [φωτο]

Ένας κάτοικος της Μεσσαράς του Ηρακλείου Κρήτης είδε τον γείτονα του, να κρεμάει έναν σκύλο μέσα στην αυλή του σπιτιού του στις 11:00 το πρωί της Καθαρά Δευτέρας.

Τρέμοντας και ο ίδιος από την ταραχή, τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν επί τόπου τους έδειξε και τις φωτογραφίες, που είχε τραβήξει. Ο σκύλος, που ήταν Γερμανικός Ποιμενικός, ανήκε σε κάποιον γείτονα του δράστη. Ο 30χρονος δράστης συνελήφθη από τους άνδρες του Α.Τ. Μοιρών, κρατήθηκε στο τμήμα και εκεί διανυκτέρευσε.

Σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και η δίκη του αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι. Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και μάλιστα δικαιολόγησε τον εαυτό του λέγοντας, ότι δεν κρέμασε το ζώο από το δέντρο, αλλά ότι το ξεκρέμασε!

Η Μ.Κ.Ο. Ζωφόρος με την οποία επικοινωνήσαμε, ώστε να επιβεβαιώσουμε την καταγγελία, μας διαβεβαίωσε, ότι όσα μας περιέγραψαν, ήταν αληθή. Μάλιστα μας τόνισαν, ότι μέλη της κάνουν προσπάθειες, ώστε ο δικηγόρος τους να παραστεί στη δίκη με την πλευρά της πολιτικής αγωγής λόγω έννομου συμφέροντος, αναφέρει το zoosos.

http://www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: