Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε η Μ.Τσόκλη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Μάγια Τσόκλη, με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.
Η Μάγια Τσόκλη συμμετείχε στη χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση, υπερψηφίζοντάς την.
Πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι η Σταυρούλα Σαλουφάκου, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, όπως μετέδωσε το real.gr, δεν αποδέχθηκε την έδρα.
Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής η Σταυρούλα Σαλουφάκου υπέβαλε την παραίτηση της από αναπληρωματική βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και από βουλευτής. «Σήμερα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, που αμφισβητείται ο ρόλος και η ύπαρξη των Συνδικάτων, για μένα είναι καθήκον και υποχρέωση να παραμείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου.
Ως εκ τούτου σας υποβάλλω την παραίτηση μου από την ιδιότητα του Αναπληρωματικού Βουλευτή Επικρατείας στο ψηφοδέλτιο του
ΠΑΣΟΚ, καθώς και από το Βουλευτικό Αξίωμα στο οποίο καλούμαι να ασκήσω τα καθήκοντά μου» ανέφερε η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.
Στη θέση της θα τοποθετηθεί η Τατιάνα Καραπαναγιώτη κόρη του αείμνηστου δημοσιογράφου, Λέοντος Καραπαναγιώτη.

http://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: