Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ

 

egv

Την παρασκευή και μετά από την συνέντευξη του προέδρου μας του κ Καρατζαφερη έγραψα και δημοσίευσα ένα κείμενο με το οποίο θέλησα να δώσω ένα επίλογο , θα έλεγα, για την πορεία των στελεχών μας  από τον Νοέμβριο έως και εκείνη την στιγμή.Αυτό που με εξέπληξε όμως ήταν ότι ο τίτλος του κειμένου θα πείραζε και θα ξεσήκωνε  θύελλα αντιδράσεων από τοπικό  κανάλι και blog, οι οποίοι θεώρησαν ότι αναφερόμουν σε αυτούς.........!!!!!

Με τον όρο ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ αναφέρθηκα σε ΟΛΟΥΣ  που από την αρχή της θητείας των στελεχών μας στο κυβερνητικό σχήμα ήταν ενάντια και καθημερινά φώναζαν για το ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα  και ότι για όλα φταίει ο Καρατζαφερης και το ΛΑ.Ο.Σ. Αναφέρθηκα σε ΟΛΟΥΣ που το τελευταίο διήμερο περιχαρείς ανακοίνωναν για τα περί παραιτήσεως Καρατζαφερη μετά τις εξελίξεις σε θέματα δανειακής σύμβασης και την μη κάλυψη των όσων έθεσε στο τραπέζι ο πρόεδρος.Αναφέρθηκα σε όλο το σαθρό και σάπιο δημοσιογραφικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ στερέωμα. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ, για ποιον λόγο άλλωστε να το κάνω.

Εάν τώρα έρχονται και βγάζουν τέτοιου είδους συμπεράσματα διαβάζοντας ένα κείμενο, που δεν είναι πάνω από 15 γραμμές, μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται όταν έχουν στα χέρια τους και διαβάζουν κείμενα αρκετών σελίδων;

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

πρόεδρος  Ν.Ε  ΛΑ.Ο.Σ   ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: