Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ apolnarama.

μικρη Από σήμερα ξεκινάμε μια νέα περίοδο ενημέρωσης για το apolnarama -2012/2013- και ελπίζουμε να μπορέσουμε και φέτος να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα θέματα που αφορούν όχι μόνο την χώρα μας και τον νομό μας αλλά τα τα όλα όσα συμβαίνουν στο χωριό μας. Θα φιλτράρουμε τις ειδήσεις θα τις διασταυρώνουμε και θα σας τις δίνουμε μέσω του blog για να έχετε μια ορθή ενημέρωση. Φυσικά φέτος ετοιμάζουμε και αρκετά αφιερώματα,διαγωνισμούς , ιστορικές αναδρομές και φωτορεπορταζ!

Μαζί με το ξεκίνημα της αρθρογραφίας μας άρχισαν και τα σχολεία. Το κουδούνι χθες χτύπησε και ακούστηκε στον αύλιο χώρο των σχολίων αλλά δεν ξέρω αν ακούστηκε στα κέντρα λήψεως αποφάσεων για την παιδεία!! Τα σχολεία άνοιξαν αλλά υπάρχει έλλειψη σε προσωπικό,εγκαταστάσεις , βιβλία και φυσικά το κυριότερο δεν υπάρχουν λεφτά για να ζεστάνουν τους μαθητές το χειμώνα…….. Τα σχολεία άνοιξαν χθες αλλά σήμερα οι δάσκαλοι κατεβαίνουν σε απεργία για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τούς. Μαζί με τους δασκάλους και μεταξύ άλλων κατεβαίνουν σε απεργία και οι ΟΤΑ , οι δήμοι της χώρας για να φωνάξουν για τις ελλείψεις που έχουν και δεν τους επιτρέπουν να κινηθούν όπως πρέπει….Εάν όλα αυτά τα συνδυάσουμε με το ευρύτερο κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί γύρω μας , με το ποσοστό ανεργίας που αγγίζει το 26%, με την τιμή του πετρελαίου που θα είναι 1,40/lit, με τα χαράτσια της ΔΕΗ αλλά και της εφορίας, καταλαβαίνουμε πως η φετινή ενημερωτική περίοδος του apolnarama θα έχει αρκετές δυσκολοχώνευτες ειδήσεις……….Αλλά εμείς θα προσπαθούμε να βρίσκουμε και τις ειδήσεις που είναι αισιόδοξες και που θα μας δίνουν κουράγιο.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια που στέλνετε μέσω e mail, αλλά και που μου τα λέτε κατ’ ιδίαν στο δρόμο. Είναι μεγάλη υπόθεση όταν η προσπάθεια που κάνεις βρίσκει τέτοια ανταπόκριση, μου δίνετε κουράγιο όχι μόνο να συνεχίσω αλλά και να βελτιώσω,όσο μπορώ, και την θεματολογία του blog. Το email – apolnarama@yahoo.gr- αλλά και το τηλέφωνο μου 6942281892 είναι στην διάθεση σας!

ΑΝΤΕ…….ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Α. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

apolnaboss

Δεν υπάρχουν σχόλια: