Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσκεψη Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου σε υπουργεία και υπηρεσίες για θέματα του δήμου Ορεστίδος

 

Σειρά επαφών σε υπουργεία και υπηρεσίες είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ορεστίδος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου για θέματα του Δήμου. Επισκέφθηκε  μεταξύ άλλων το  Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την   παραχώρηση του χώρου…

Γεωπάρκου Ασπροκκλησιάς, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο της ανάπλασής του και πήρε τις διαβεβαιώσεις ότι η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Σεπτέμβριο. Συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών για θέματα που αφορούν στην AGROKA, την έγκριση πρόσληψης υπαλλήλων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες και την προώθηση της διαδικασίας μετονομασίας του Δήμου. Στο Υπουργείο Παιδείας ζήτησε την έγκριση αιτήματος για πρακτική άσκηση σπουδαστών και τη διευθέτηση του θέματος απασχόλησης των υπαλλήλων καθαριότητας στα σχολεία, μετά την κατάργηση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Υπουργείο Εργασίας για τη διευθέτηση αιτήματος που είχε υποβληθεί πέρυσι στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας για την παραχώρηση χρήσης των δύο αιθουσών στο συγκρότημα των Εργατικών Κατοικιών Άργους Ορεστικού στο Δήμο, ενώ στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ενημερώθηκε για την πορεία των έργων ενεργειακής αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων.  Ο Δήμαρχος  επισκέφθηκε το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ για την παραχώρηση γιατρού στο ΚΑΠΗ του Άργους Ορεστικού και το Υπουργείο Οικονομικών  για την έκδοση της τελικής απόφασης παραχώρησης των υπαλλήλων που θα στελεχώσουν το φορολογικό ΚΕΠ.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

http://fouit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: