Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μήνυμα Δημάρχου Ορεστίδος κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 

Αγαπητοί μαθητές-μαθήτριες, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Ενόψει του καθιερωμένου αγιασμού που θα τελεστεί αύριο απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δύναμη.

Το πρώτο σχολικό κουδούνι που θα χτυπήσει και πάλι αύριο συνιστά την αφετηρία σε ένα δύσκολο και συνάμα συναρπαστικό δρόμο που καλούνται να διανύσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της περιοχής μας για την κατάκτηση της γνώσης. Ένας δρόμος ο οποίος εύχομαι να είναι στρωμένος με κάθε είδους επιτυχία και επίτευξη στόχων και ονείρων.

Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι να συνεχίσουν με τα ίδια θετικά αποτελέσματα το σημαντικό έργο τους που δεν εξαντλείται μονάχα στην μετάδοση γνώσεων αλλά και στην γενικότερη ηθική και κοινωνική διαπαιδαγώγηση των παιδιών που θα αποτελέσουν τους αυριανούς ενεργούς πολίτες αυτού του τόπου, χαρίζοντας ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Στο πλαίσιο των δικών μας αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος Ορεστίδος θα είναι δίπλα στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς προκειμένου να εξασφαλίσει το κατάλληλο σχολικό περιβάλλον, παρόλες τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Ορεστίδος

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com/2012/09/blog-post_7599.html#ixzz264zGFvIn

Δεν υπάρχουν σχόλια: